Yacek Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Skrypt Ship killed notifications dodaje kilka dodatkowych dźwiękowych i wizualnych opcji powiadamiania, gdy statki należące do gracza są niszczone.Skrypt dostępny jest tylko w formacie .spk więc instalacja odbywa się poprzez Plugin Instalatora.Skrypt wymaga zainstalowanego wcześniej skryptu Community Configuration MenuPo wybraniu skryptu Ship killed notifications w CCM (Community Configuration Menu) można skonfigurować kilka opcji:1. Odgrywanie ostrzegawczego sygnału dźwiękowego.2. Informacja o sektorze i statku, który jest atakowany/niszczony.3. Pokazywanie napisów na dole HUD-a, z wyszczególnieniem statku, sektora i statku, który zaatakował/zniszczył.4. Włączyć / wyłączyć powiadomienia dla satelitów.Spolszczenia skryptu szukaj tutaj: X3TC - spolszczenia do skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nie wiem dlaczego, ale gdy moje stosunki z Piratami nie układały się za dobrze, a nasze relacje była bardziej zażarte niż wrogie , to często atakujące moje TS przez piratów nie zgłaszały mi tego, że w ogóle zostały zaatakowane. Co gorsza nawet to, że zostały zniszczone. Po paru godzinach grania wciskając klawisz R doznawałem szoku termicznego... Wiele moich TS po prostu zniknęło z listy. Przeglądając dziennik napotkałem informację, że statki zostały zniszczone przez piratów. Nie będę opisywał tego, jak bardzo byłem wściekły utratą kilkunastu statków klasy TS. Mam nadzieję, że ten skrypt naprawi to i na bieżąco będę otrzymywał informacje o tym, że moja jednostka została zaatakowana lub zniszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi