Moskit Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Galactic Civilizations 2: Dread LordsZ ręką na sercu mogę każdemu fanowi kosmicznych rozgrywek i przygrywek, polecić tą grę. Akcja gry tak samo dzieje się w kosmosie jak X3, z tym wyjątkiem że styl gry wygląda podobnie jak w kultowej Cywilizacji. Gra zostało świetnie zaprojektowana i zbalansowana, aż się chce zagrać tą jeszcze "jedną turę" i nagle spostrzega że jest już 2 w nocy Kiedyś nawet krótki gameplay z gry stworzyłem:http://youtube.com/watch?v=9W8xJHY_mfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boto Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja dość dużo grywałem w GC1 Bardzo fajna gierka, właściwie najlepsza gra z gatunku 4X w jaką grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Musze się przyznać, że grałem tylko w jedynkę (i to dzięki CD-Action) i była ciekawa, choć bo jednej trzytygodniowej partii dałem sobie spokój.A dwójka kojarzy mi się tylko z aferą wokół star-force.Osobiście wolę stare dobre Imperium Galactica 2. Może przez real-time? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Chyba nikt oprócz mnie nie gra w tą grę na tym forum? Szkoda, bo mógłbym zwerbować jakiegoś ochotnika, aby pomógł mi w walce o wydanie dwóch dodatków do GC2 w naszym kraju, bo można jest dostać tylko drogą elektroniczną ze strony galciv2.com, albo drogą mnie legalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 http://www.sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=431 za 7,90. - produkt niedostępny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Fajna promocyjka... Szkoda tylko dla mnie że to nie dodatek, ale w grę jak najbardziej polecam się zaopatrzyć, jeżeli będzie okazja.EDIT: http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/12493 - 9.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Grałem w nią, a kupiłem ją chyba rok temu - była w magazynie komputerowym chyba za 20 zł. Mam po angielsku wersję "Ultimate", czyli z dodatkami 'Dark Avatar" i "Twilight of the Arnor". Ciekawe rzeczy dochodzą w dodatkach - łącznie z 12 ras + możliwość robienia nowych, edytor map, scenariuszy, kampanii, technologi, budynków, elementów... Gierka bardzo dobra, grafika nawet spoko, całkiem ładnie wyglądają bitwy flot - pojawia się wtedy podgląd bitwy w 3D, a gdy na przykład atakują się dwie floty po 20 statków każda to efekt jes naprawdę fajny. Bardzo ciekawe zakończenie, 3 kampanie. Bardzo mi się podoba, zważywszy na fakt, iż można grać z wyłączonymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie wiecie przypadkiem czy gdzieś można dostać tę grę w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Galactic+Civilizations+2&category=45713'Masz tam aukcje Ultimate edition za 39,90, czyli z obydwoma dodatkami. W grę osobiście zagrywałem się długimi godzinami (nawet nie ma problemu z ruszeniem na moim lapku ). Szkoda tylko, że walki flot, czy inwazje to poprostu kalkulacje, zero taktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 GC II jest w promocji 50% na steamie: http://store.steampowered.com/app/202200/Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja akurat nie mam kasy na steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Interesują mnie opinie na temat samej gry, a nie zakupów na Steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Gra wymiat polecam.Jedno zastrzeżenie należy poczekać z graniem do wyjścia dużej ilości patch-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mam i spoko działa. Podoba mi sie choć czasami wkurza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi