LITWINCZUK Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 I znowu mam wiatr w oczy...Próbowałem z moimi poprzednimi jednostkami (poprzedni post) których nie mogłem przyuczyć do górnictwa. Nigdzie nie mogę znaleźć opcji przedstawiciela handlowego.Czytałem ten post http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=198628&sid=45e9884b22480095bcd5abcc8a7502f4 lecz niestety szukam, szukam i nigdzie nie ma Kupiłem Merkurego - wyposażyłem jak trzeba, nie ma...Kupiłem jakiegoś TS (Super Freighter cośtam od Paradian) - też bez rezultatu.Mam wszystko to, co jest potrzebne - nawet lecę do docelowej stacji (założyłem na asteroidzie), ustawiam ją jako domową... i w opcjach handlu nie pojawia mi się nic nowego.Ładownia pusta, bez śmieci, osłony są, działko też (bez niego też próbowałem, nawet próbowałem i bez osłon), z jumpdrive, i bez, przelewałem pieniądze na statek, w stacji, poza stacją, z bobrami, pływałem po Biebrzy... przepraszam, rozpędziłem się Proszę o pomoc, gdzie znaleźć opcję przedstawiciela handlowego ? ("Start Commercial representation" - nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A grasz w jaką grę> X3:TC, tak? A Przedstawiciel Handlowy do był dodatek do X3 dodany w Bonus Packu. W X3:TC tego nie ma.Zobacz tu: http://xudb.pl/topic/36-re-faq-x3-xtm-komentarze/page__pid__4492__st__50#entry4492a szczególnie ten zapis: Przedstawiciel Handlowy dostępny w Bonus PackuCzy do TC masz jakieś Bonus Packa? Czy w opisie pytania w FAQ masz [X3]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wyglądało to tak naturalnie, iż myślałem że jest to tutaj zaimplementowane...CytatCzy do TC masz jakieś Bonus Packa? Czy w opisie pytania w FAQ masz [X3]?Tam jest tyle rzeczy które są zgodne z X3 że nawet nie idzie się połapać co jest czym (prócz tego gdzie jest wyraźnie wskazane XTM bądź opisane. Bonusa nie przyuważyłem...Przy okazji: coś takiego już powstaje dla X3TC ! http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=222408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety, te tylko tej opcji brak w TC. Nie ma np. komendy Wykonaj skok i leć do mnie (na szczęście jest skrypt, który ja dodaje), nie ma Managera Stacji, Obrony rakietowej Moskito i jeszcze kilku fajnych wynalazków. Albo będą dodawać te brakujące rzeczy w kolejnych patchach, Bonus packach, albo pojawią się skrypty, które je dodadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Zainstalowałem, przepiąłem wszyskich ST/UT na handlarzy... i w końcu przestali się nudzić, kasa ruszyła z kopyta Handlują czasami jakąś drobnicą, ale handlują zamiast spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi