cybernauta Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 WitamTak więc przegrałem wyścig i zgodnie z tym co jest w instrukcji powinienem być zaproszony do kolejnej próby. Niestety nic takiego się dzieje. Zostałem natomiast po klęsce przeniesiony na mój statek. Pomyslałem wiec że muszę zadokować do stacji gdzie na wynik wyścigu czekają Goner oraz jakiś Teladianin. Zachęcanie ich do rozmowy na stacji nic nie daje. Stosują technikę zdartej płyty nawijac w kółko to samo.Jak ponownie wystartować w wyścigu?==========EDIT:Załadowałem wczesniejszy sejw, oczywiscie dostałem w d... i teraz zauważyłem że żaba mówi bym wrócił za 0,5h - pewnie dlatego nie mogę od razu wystartować w kolejnym wyscigu.BTW, dlaczego wspomina o "godzinach" a nie jazurach, tazurach itp jednostkach czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Pewnie po to by gracz się kapnął za ile ma wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 mam problem z 5 misją znalazłem tomnusa w ore belt ale dostałem wiadomość od jakiegoś kapłana że mam lecieć do argon prime i poleciałem tam i dowiedziałem się że mam spytać jak się czuje tomnus b. i go niewiem gdzie znaleśćP.S. plis dajcie linik z stroną która ma poradnik do reunion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 W dniu 11.08.2011 o 18:53, kolos napisał:P.S. plis dajcie linik z stroną która ma poradnik do reunionFAQ misji fabuły X3R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 bardzo dziękujęale do końca mi nie oto chodziło chcę się dowiedzieć gdzie jest tomnus b ale nie wiem gdzie nawet w świątyni gonerów jest pusto więc gdzie on jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mam wrażenie, że jest to temat o Misji 4, a nie o 5.A na pytanie nie odpowiem bo nie grałem w misje w Reunionie.Yacek chyba powinieneś przenieść te parę postów do odpowiedniego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 W dniu 12.08.2011 o 06:44, kolos napisał:bardzo dziękujęale do końca mi nie oto chodziło chcę się dowiedzieć gdzie jest tomnus b ale nie wiem gdzie nawet w świątyni gonerów jest pusto więc gdzie on jest ?Po to dałem Ci link do FAQ misji fabuły X3R, abyś się tego dowiedziała.Po pierwsze, odpowiedź dostaniesz tak jak pisze w FAQ w instrukcji do gry.Po drugie, jeśli klikniesz na lik znajdujący się pod napisem Misja 4 w FAQ, to również znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, trzeba tylko przeczytać kilka postów.PS. jeśli chodzi o Thomusa Beckitta, to jest to jak najbardziej misja 4, a nie 5. I nie ma go w żadnej Świątyni Gonerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrzak987 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A co zrobić gdy już rozmawiałem z thomusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W dniu 1.10.2012 o 20:16, zakrzak987 napisał:A co zrobić gdy już rozmawiałem z thomusem?Zobacz do dziennika wiadomości lub instrukcji do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrzak987 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ehh no nic nie mam w wiadomościach.Podczas rozmowy mówi że warto zajrzeć Gebowi do kufra, byłem u Geba i nie ma żadnej ścieżki dialogowej z nim jedynie o wyścigu gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ściema z tym Gebem??Raczej chodzi o to właśnie, że zawsze możesz pościgać się w wyścigu ram i zarobić trochę kredytów. Pozostaje zerknąć do instrukcji, tam są opisy misji od 1 do 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi