LITWINCZUK Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Mam mały zgryz - w większości przypadków moi handlarze siedzą w miejscu na - mają tryb "Standby" - od biedy któryś z nich się ruszy i handluje jakąś miernotą.Ich przemieszczanie i ponowne zlecanie im handlu (czy to systemowego czy też UT) nie na wiele się zdaje. Nastawiałem nawet Advanced Satelite'ów w większości systemów (ale przez to gra zwolniła.....) - ale oni z tego nie korzystają...Może mi ktoś pomóc zmusić ich do roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisi Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 CytatMam mały zgryz - w większości przypadków moi handlarze siedzą w miejscu na - mają tryb "Standby" - od biedy któryś z nich się ruszy i handluje jakąś miernotą.SpoilerJa w końcu dorobiłem się pierwszego miliona ... (udało mi się znaleźć niszę w handlu ORE - ogniwa, steki, wołowina, zboże - to wszystko dawało mi grosze a na ORE to zarabiam kilkadziesiąt tysięcy w ciągu 1 przelotu Merkurego, w końcu gra nabrała smaku! ) ... i wypuściłem jednego handlarza sektorowego - najpierw do Harron's Nebula - a potem do The Wall. I nie mam problemów. Bardzo szybko leveluje, na Standby handlarza widziałem tylko raz. Może sprubój wrzucić go np. do Emperor Mines - niech sobie level nabije fruwając do Paranid Prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 On już ma 10 level. To chyba starczy?Mam chyba z 7 handlarzy, w tym ze 4-5 to UT.I ci sektorowi to częściej pracują od tych UT. A i poziom mają niższy i gorsze maszyny (wolniejsze, mniejsza pojemność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi