Jump to content

Handlarze systemowi i UT

LITWINCZUK
 Share

Recommended Posts

Mam mały zgryz - w większości przypadków moi handlarze siedzą w miejscu na - mają tryb "Standby" - od biedy któryś z nich się ruszy i handluje jakąś miernotą.

Ich przemieszczanie i ponowne zlecanie im handlu (czy to systemowego czy też UT) nie na wiele się zdaje. Nastawiałem nawet Advanced Satelite'ów w większości systemów (ale przez to gra zwolniła.....) - ale oni z tego nie korzystają...

Może mi ktoś pomóc zmusić ich do roboty ?

Cytat

Mam mały zgryz - w większości przypadków moi handlarze siedzą w miejscu na - mają tryb "Standby" - od biedy któryś z nich się ruszy i handluje jakąś miernotą.

Spoiler

Ja w końcu dorobiłem się pierwszego miliona ... (udało mi się znaleźć niszę w handlu ORE - ogniwa, steki, wołowina, zboże - to wszystko dawało mi grosze a na ORE to zarabiam kilkadziesiąt tysięcy w ciągu 1 przelotu Merkurego, w końcu gra nabrała smaku! 🤔 ) ... i wypuściłem jednego handlarza sektorowego - najpierw do Harron's Nebula - a potem do The Wall. I nie mam problemów. Bardzo szybko leveluje, na Standby handlarza widziałem tylko raz. Może sprubój wrzucić go np. do Emperor Mines - niech sobie level nabije fruwając do Paranid Prime