Staltok Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada Cześć Gram Argonem z misji handlarza i mam zablokowane ziemskie systemy, jak tylko się zbliżam do portalu to od razu mi mówią, że sektory są zamknięte i atakują jak się za bardzo zbliżę. Wcześniej grałem jako ziemianin i nie było z tym problemu a teraz nie wiem jak tam się dostać a będę chciał kupić najlepszego niszczyciela xl z super działem odparowującym małe niszczyciele w ciągu kilkunastu sekund. Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia / miłej nocy / dobrej zabawy. Bądzcie (nie)grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Ale do Pasu Asteroid dostajesz się bez problemu? Nie możesz wlecieć do Marsa? Żeby dostać się do Marsa, Merkurego i Wenus musisz mieć minimum 10 reputacji u Ziemian. Aby dostać się do systemu Księżyca i Ziemi potrzeba 20 reputacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staltok Opublikowano 13 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada ok, dzięki. Da się podwyższyć reputację u ziemian w inny sposób niż czekanie aż pojawią się wrogie statki w pobliżu bazy? A przynajmniej do momentu, gdy będę mógł handlować z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 17 Listopada Udostępnij Opublikowano 17 Listopada (edytowane) edit.... (Wejdź na discord... tam dostaniesz odpowiedź od razu. https://discord.gg/xZUxVRA ) Zacznij handlować i robić pomniejsze questy w systemach na rubieży. Do centrum ziemian nie da sie wlecieć... Trzeba handlować w systemach poza centrum. Edytowane 17 Listopada przez glouver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi