Staltok Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Cześć Gram Argonem z misji handlarza i mam zablokowane ziemskie systemy, jak tylko się zbliżam do portalu to od razu mi mówią, że sektory są zamknięte i atakują jak się za bardzo zbliżę. Wcześniej grałem jako ziemianin i nie było z tym problemu a teraz nie wiem jak tam się dostać a będę chciał kupić najlepszego niszczyciela xl z super działem odparowującym małe niszczyciele w ciągu kilkunastu sekund. Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia / miłej nocy / dobrej zabawy. Bądzcie (nie)grzeczni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ale do Pasu Asteroid dostajesz się bez problemu? Nie możesz wlecieć do Marsa? Żeby dostać się do Marsa, Merkurego i Wenus musisz mieć minimum 10 reputacji u Ziemian. Aby dostać się do systemu Księżyca i Ziemi potrzeba 20 reputacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staltok Posted November 13, 2023 Author Share Posted November 13, 2023 ok, dzięki. Da się podwyższyć reputację u ziemian w inny sposób niż czekanie aż pojawią się wrogie statki w pobliżu bazy? A przynajmniej do momentu, gdy będę mógł handlować z nimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouver Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 (edited) edit.... (Wejdź na discord... tam dostaniesz odpowiedź od razu. https://discord.gg/xZUxVRA ) Zacznij handlować i robić pomniejsze questy w systemach na rubieży. Do centrum ziemian nie da sie wlecieć... Trzeba handlować w systemach poza centrum. Edited November 17, 2023 by glouver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts