Staltok Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Cześć Gram Argonem z misji handlarza i mam zablokowane ziemskie systemy, jak tylko się zbliżam do portalu to od razu mi mówią, że sektory są zamknięte i atakują jak się za bardzo zbliżę. Wcześniej grałem jako ziemianin i nie było z tym problemu a teraz nie wiem jak tam się dostać a będę chciał kupić najlepszego niszczyciela xl z super działem odparowującym małe niszczyciele w ciągu kilkunastu sekund. Z góry dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia / miłej nocy / dobrej zabawy. Bądzcie (nie)grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Ale do Pasu Asteroid dostajesz się bez problemu? Nie możesz wlecieć do Marsa? Żeby dostać się do Marsa, Merkurego i Wenus musisz mieć minimum 10 reputacji u Ziemian. Aby dostać się do systemu Księżyca i Ziemi potrzeba 20 reputacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staltok Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 ok, dzięki. Da się podwyższyć reputację u ziemian w inny sposób niż czekanie aż pojawią się wrogie statki w pobliżu bazy? A przynajmniej do momentu, gdy będę mógł handlować z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) edit.... (Wejdź na discord... tam dostaniesz odpowiedź od razu. https://discord.gg/xZUxVRA ) Zacznij handlować i robić pomniejsze questy w systemach na rubieży. Do centrum ziemian nie da sie wlecieć... Trzeba handlować w systemach poza centrum. Edytowane 17 Listopada 2023 przez glouver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi