Blantas Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Czyli, obnizenie ilosci wrogich jednostek podczas wykonywania misji Patrolowych.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=221669MOD ten nie zostal zrobiony aby ulatwiac gre, a raczej aby zrobic ja bardziej grywalna, szczegolnie na slabszym sprzecie. Wielokrotnie spotkala mnie sytuacja, ze podczas wykonywania misji patrolowych, gra respawn'owala mi tylu wrogow, iz przyciecia byly tak straszne, ze dostawalem kryzysu egzystencjalnego. MOD powinien rowniez naprawic problem z pierwsza misja OTAS gdzie Piraci pojawiaja sie jako przyjaciele i nie atakuja. Sa to jednak niepotwierdzone dane, autor tego nie sprawdzil.Jest to pierwszy MOD zrobiony by Ilintar, wiec moze nie dzialac poprawnie, bardzo mozliwe, ze zostanie on zmodyfikowany aby respawn'owac mniej jednostek ale za to bardziej poteznych. Jak by co bede edytowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilintar Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam,Jakby co to tutaj też chętnie będę zbierał feedback :> na razie MOD jest 'zamrożony', bo czekam na 1.3, chcę zobaczyć, co zrobią w nim w kwestii naprawienia bugów i zbalansowania OBS (OBS to ten skrypcik napisany w Mission Directorze, który odpowiada za generowanie przeciwników w misjach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi