S11 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Może by takie stworzyć, z przeznaczeniem dla tych, którzy chcieliby po angielsku lub niemiecku się wypowiedzieć u nas. Zaprosiło by się CBJ i innych, coby napisali o obecnej sytuacji, a potem, jeśli jakiś by się skusił i napisał, by się troszkę ostentacyjnie poedytowało ich posty, jako np. niezgodne z regulaminem forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Sadzisz, ze ich duma pozwalilaby zajrzec na to forum? Watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerryFH Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pomysł wredny i złośliwy ] i lejący miód na cierpiące dusze polskich X-fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 DerryFH* zgadzam sie z toba. To jest NASZE forum a tym #$%& mowimy NIE! (przynajmniej ja - z reszta co za problem zrobic glosowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerryFH Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 CytatDerryFH* zgadzam sie z toba. To jest NASZE forum a tym #$%& mowimy NIE! (przynajmniej ja - z reszta co za problem zrobic glosowanie)IMHO nagroda w konkursie EVIL ] TWISTED MIND należy się Sauronowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jestem ZA!! Chętnie zamknę forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi