Sorkvild Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Rozwalilem juz chyba piec egzemparzy ichnich M6. Troche zachodu z tym jest bo mocno grzeja z tego lasera, ale generalnie do zrobienia. Za kazdym razem sektor jest doszczednie spladrowany. Troche juz mnie to wkurza bo ogolocili moje ulubione sektory handlowe: Rolks Ocean, Antigone Memorial i Company Pride. Czy jest mozliwe zaprzestanie pojawiania sie sohnenskiego M6 w losowych sektorach ? Poprostu chce by juz dali sobie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Z tego co pamiętam to było już takie pytanie i odpowiedź na nie to: niestety nie. Zamiast niszczyć Mantisy zostaw je w spokoju, gdyż w grze występuje jeden Soneński M6 na raz. W związku z tym dopóki nie skasujesz go nie pojawi się kolejny. Jeśli zaczyna Ci bruździć w Twoim ulubionym sektorze rozwal go, natomiast jeśli na peryferiach to odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Juz myslalem ... Bede musial zrobic jak mowisz. Narazie zespawnowal sie w Akeelas Beacon i nie moge sobie pozwolic na dewastacje tego waznego sektora, odsohnenianie czas zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja mam komunikat, że Mantis grasuje w ... Last Frontier. Nie byłem tam jeszcze w tej grze, ale ciekawi mnie jak poradzi sobie z kolegami i Sferą Dysona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak to jak? Pójdą razem na GW do Sfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phalantax Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a Sferę da radę wogóle z dymem puścić ?? ja sie w środku schowałem (w sferze znaczy, wleciałem do wewnątrz, nie mylić z dokowaniem) przed Krzakami ( nie, nie bałem się, tylko nie byłem w odpowiednim garniturze) to nawet nie podlecieli za blisko. Tak na marginesie - zauważyliście że Soheni lubią się z krzakami ?? nawet nie strzelają się na wzajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W sektorze gdzie byl mantis poznikaly mi nawet ruiny, czy to znaczy ze stacje sie juz nie pojawia z powrotem ? Gram juz taki kawalek czasu ze stacje sie juz powinny odbudowac, a tu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dziwne, stacje zawsze się odbudowują. No chyba że odpalisz skrypt Improoved Khaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Cytata Sferę da radę wogóle z dymem puścić ?? ja sie w środku schowałem (w sferze znaczy, wleciałem do wewnątrz, nie mylić z dokowaniem) przed Krzakami ( nie, nie bałem się, tylko nie byłem w odpowiednim garniturze) to nawet nie podlecieli za blisko. AI nie zrobi Sferze Dysona nic, bo z uwagi na jej średnicę AI zaczyna manewr antykolizyjny zanim doleci na odległość strzału Sam, będąc w środku (bez dokowania) raczej nie strzelałem.Wychodzi z tego, że Yacek ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Tu nie chodzi o AI, tylko o to że Sfera, podobnie jak stacje stawianie np. przez gildie jest niezniszczalna. Jeśli ktoś ma skrypt z Gildią, która stawia jakąś stację, to jeśli w tym sektorze zaczną buszować Kha'ak, Xenki, Smok Shivan, Mantis, Galeon* to nawet jeśli wyczyszczą sektor z wszystkiego to ta stacja pozostanie. Powiem nawet więcej ona nie tylko jest niezniszczalna, ale również niewidzialna dla nich.* niepotrzebne skreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Acha, nie wiedziałem tego - człowiek uczy się przez całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin79 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a tak na marginesie to czy w grze występuje soneński incubus, spotkał go ktoś kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 po kilku misjach dla nich dostałem info o możliwości zakupu jakiegoś ich statku w wresji podstawowej, mam pytanko gdzie to można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Pewnie w Sferze Dysona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 nic tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Komunikacja. Zdaje się że tylko poprzez komunikację ECS można było wszystko załatwiać z Sonenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 po wciśnięciu przycisku komunikacji dostaję info, ze w nagrodę moge kupić statek, odpowiedź, ze jestem zaszczycony i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No to kolejny babol XTM-a. Zresztą, kto kupował statki u Sonenów, albo się je zdobywało, albo kupowało w stoczni XTM-a i ich misje można było sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a zdobyć to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cytata zdobyć to gdzie ?Na ulicy. Przecież latają po sektorach. Jak dobrze poszukasz to każdy statek Sonenów znajdziesz, nawet Mantisa i Bazyliszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cytatpo wciśnięciu przycisku komunikacji dostaję info, ze w nagrodę moge kupić statek, odpowiedź, ze jestem zaszczycony i tyleSzukaj w BBS. Soneni użyczą Ci statku (oczywiście za opłatą), abyś mógł im lepiej służyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogers Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Raczej łaskawie zezwolą na użytkowanie, niestety po opłaceniu nie dostaniemy statku, tylko „licencję”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi