mrWHO Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Szukam 2 skryptów:1) dodającego gotówkę2) Spawnującego statki wraz z całym wyposażeniem (domyślnie, statki z konfiguracją XTM).P.S Nie piszcie mi tu, że cheaty zabijają grę, bo mi one nie są potrzebne do cheatowania, a do zapoznania się ze statkami z XTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Forum ego się kłania. Popatrzeć, poczytać a znajdziesz wszystko. Np to:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Eeee, to są cheaty do TC a nie do Reunion Po za tym wolałbym proste skrypty odpalane z edytora skryptów, a nie dodające całe menu w komandach statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616Tu masz do X3: Reunion, nic lepszego chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zazwyczaj szukam po autorach a tych jest dwóch:LV i Cycrow. Linki mają podane w swoich podpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Chyba Profesor LV i Doktor Cycrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 no tak hihi kazdy swiety ma swe wykrety. ty mi tu nie gadaj ze chcesz zapoznac sie z flota w X3 reunion bo wystarczy zainstalowac stocznie XTM i masz wszystkie dostepne statki jakie sa i jakich nie ma, poinstalowac mozesz cala game statkow a propozycji jest tyle ze wszystkie statki do jednego sektora bys nie pomiescil , kase to sie na xenkach nabija tyle ze miljardy to po dluzszej grze masz na koncie , poprostu chcesz miec statki i kase od poczadku i tu jest problem, jest taki scrypt praca dla bena czy cos takiego , przelatujesz z sektora do sektora dokujesz do stoczni i wylatujesz EKLIPSA wypasiona na maxa z nowymi misjami na wielkie tysiaki , ale dlamnie to juz jest kicz bo ta eklipsa to stracalam M1 i niszczyciele. Panowie ale cheaty sa dla leni i tych co nie chca grac,tylko przeleciec gre i chwalic sie coja to niemam , najtrudniej jest zalapac pierwszy miljon a potem to juz mozna uczciwie ] .z powazaniem Joanna.sorrki ale wkuzaja mnie takie tematy (zalatwcie mi cheata bo mnie jest ciezko grac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No cóż. Niestey podzielam zdanie Balbinki, a na tym forum to chyba normalka. Większość z nas to miłośnicy tej gry i dlatego jestem przekonany, że mrWHO zrozumie taki pogląd i się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A ja zgodzę zarówno z wypowiedzią Balbinki jak i ZERO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi