mrWHO Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam, z uwagi na wiadomość o nadchodzącym w Polsce X3:TC postanowiłem trochę odświeżyć sobie wspomnienia z X3 Reunion. Niestety z powodu długiego braku styczności z X3 pozapominałem co i jak się instaluje.Mój stan posiadania to oryginalny X3 Reunion PL, w związku z tym potrzebuję:Linków do odpowiednich patch'ów (czy wszystkie patche mają już wersję polską, bo przedtem chyba musiałem instalować angielskie i dokonywać edycji "numerka oznaczającego język") i bonuspack'ów (w tej chwili mam instalkę "x3_bonus_package_3.1.07" ale to jest chyba angielska, nie ma polskiej ??) oraz linka do najnowszej wersji XTM i ewentualnego spolszczenia do niego.Dodatkowo jeśli ktoś ma to poprosiłbym o skrypt na kasę i spawn'owanie statków (bo chcę sobie najpierw poooglądać i potestować statki z XTM).Jakiejkolwiek dobrej duszy, która zdecyduję się mi pomóc - dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobra dusza radzi ci przeglądnąć dokładnie to forum, znajdziesz tu wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi