Yacek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Skrypt Weapons Quick Swap to odpowiednik skryptu Weapons Change z X3.Po instalacji musimy przejść do Sterowania i na zakładce Interfejs na samym dole odszukać 6 pozycji do przypisania klawisz:Select Weapons Group 1Select Weapons Group 2Select Weapons Group 3Assign Weapons Group 1Assign Weapons Group 2Assign Weapons Group 3Po przypisaniu klawiszy do tych opcji, możemy konfigurować nasze bronie:Wkładamy do wszystkich slotów uzbrojenia zestaw broni 1, naciskamy klawisz, który przypisaliśmy do Assign Weapons Group 1, wkładamy do wszystkich slotów uzbrojenia zestaw broni 2, naciskamy klawisz, który przypisaliśmy do Assign Weapons Group 2, itp.Teraz naciskając klawisz przypisany do Select Weapons Group 1 mamy we wszystkich slotach zestaw broni 1, naciskając klawisz przypisany do Select Weapons Group 2 mamy we wszystkich slotach zestaw broni 2, itp.Proste, a jakże pożyteczne.Spolszczenia skryptu szukaj tutaj: X3TC - spolszczenia do skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revans Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Oryginalny link nie działa proszę oto funkcjonujący:Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 W dniu 5.10.2013 o 18:08, Revans napisał:Oryginalny link nie działa proszę oto funkcjonujący:LinkMasz zamiar linkować wszystkie skrypty?Kto chce mieć skrypt, który wygasł w oryginalnym linku autora znajdzie bazę skryptów w ty temacie http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/ i tam sobie poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dobra, poległem na tym skrypcie teraz. Jest ogółem genialny, prosty, fajny - nie żadna wielka kobyła. Takie coś jest dla mnie idealne tylko mam jeden problem. O ile dobrze działał w M6 z ośmioma głównymi laserami to już nie łapie dwóch laserów, kiedy mam tych głównych slotów 10. Przekopałem temat na forum ego - ktoś tam zrobił poprawkę pod to, ale niestety link zdechł dawno temu, niestety nie jest napisane dokładnie co poprawił (tylko tyle, że raptem 3 linijki w dwóch plikach skryptu) ale niestety jeśli chodzi o skrypty to jestem wołowa dupa - sam się dossałem do tego skryptu i plików ale nie mam pojęcia co może odpowiadać za niedziałanie odpowiednie na statku z 10 slotami (podobno na okrętach z 16 slotami głównymi działa bez problemu). Czy ktoś coś kiedykolwiek wiedział może o tym i wie jak to poprawić albo zna coś równie prostego, zastępczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi