Sorkvild Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ktos moze mi wytlumaczyc jaka jest roznica miedzy Centaurem MK1 zwyklym, a Tragarzem. Tragarz jest rozpoznawany jako TS i chyba dzieki niemu mozna wykonywac niektore zlecenia z BBS. Czy na zwyklym M6 da sie uruchomic handlowe mk3 czy tylko na na Ts ? Pozatym obydwie wersje walcza chyba tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Sprawdzę w domciu po uruchomieniu gry i wyedytuję posta. Na tych excelowskich statystykach trudno się już opierać - czasem rozmijają się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 W Excelowskich statystykach nie ma Centaura Tragarza. Jest tylko Centaur, Centaur MkI i Centaur MkII.Zobacz sobie do statystyk Centaura Tragarza, spisz podstawowe wartości (prędkość max, ładownię i co tam chcesz) i porównaj ze statystykami exolowskimi pozostałych statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Yacku przeciez Centaur MKI Hauler jest w tych excelowskich statystykach pod rubryka MTS. Moje pytanie raczej sie odnosi do generalnych roznic miedzy tymi tragarskimi mk1, a zwyklymi. Zapomnialem dodac ze do tragarzy nie mozna zadokowac mysliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Faktycznie, nie popatrzyłem na tamtą zakładkę. Porównałem i jak widzę to różnią się tylko ceną (bardzo mało) i właśnie tym że do tragarza nic nie może dokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Oprócz tego, na co zwróciliście uwagę, oba typy można zapuścić jako ST, UT i Zewnętrznych dystrybutorów towarów.Wersja Tragarz ma o 3 opcje handlowe więcej w porównaniu do zwyklego Mk1. Są to:handel ręcznykup za najlepszą cenęsprzedaj za najlepszą cenę.Powyższych nie mylić z "kup/sprzedaj towar za najlepszą cenę", bo te opcje mają oba typy. Służą one do obsługi stacji i uaktywniają się po jej przypisaniu. Oba typy mają też opcje "kup/sprzedaj towar" i one też są aktywne po przypisaniu statku do stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi