fronto Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Czołem, chcę wrócić do gry, mam wszystkie DLC. Chwilę pograłem w podstawową wersję. Mam pytanie, czy po zainstalowaniu gry wraz z wszystkimi DLC powinienem zacząć od wersji podstawowej a poszczególne zawartości DLC same się odblokują i skorzystam z ich kontentu? Czy też każde DLC trzeba zaczynać na "czystej" postaci bez statystyk i osiągnięć? jako osobna gra? Drugie Pytanie, odwracając sytuację czy jak stworzę nową postać startując z DLC KE będę mógł grając odblokowywać przygód z pozostałych DLC i wersji podstawowej. cudnego dnia i dzięki za wyjaśnienie jak to działa i jak dobrze zacząć FRONTO ps. jest jakiś discord z polską społecznością? Edytowane 20 Września 2023 przez fronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Masz pełną dowolność. Możesz grać jak chcesz poprzez włączanie i wyłącznie każdego DLC z osobna lub grać ze wszystkimi naraz lub wyłączyć wszystkie i grać w samą podstawkę.. Gra sama Cię poprowadzi przez każdą fabułę i questy. Jest też tryb w którym sam ustalasz ktora fabuła jak się zakończyła, co posiadasz i jaki stosunek mają do Ciebie frakcje i rasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 link do discorda: https://discord.com/invite/xZUxVRA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fronto Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fronto Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 to ja kontynuuje podstawkę, należy szukać okoliczności do uruchomienia DLC zgodnie z kolejnością ich powstawania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 najlepiej by tak zrobić. Wiesz.. fabuły są fabułami ktore wpływają w znacznym stopniu na npc w grze. Więc tu jest dowolność.... jeśli dopiero poznajesz grę i skutki swoich wyborów bo end game ma kilkanaście zakończeń. Co wykorzystuje większość graczy z danego DLC czyli fabuł na dostosowanie swiata gry pod siebie. Więc wiecej korzyści zyskasz grając od razu z włączonymi wszystkimi DLC. Ale ta opcja jest dobra jak wiesz co dana fabuła oznacza... Pamiętaj.... X4 to symulator.... jak sie ustawisz taki będziesz miał wszechświat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi