Balbinka Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam witam w ten deszczowy poranek mam kilka pytan do pilotow z Terran Conflikt czy dzialaja scrypty na TC ??czy da rade wyciagnac statek z TC i zainstalowac go na X3 XTM ????no i pytanie zasadnicze ??? jak wam sie podoba TC??ja zdecydowalam sie poczekac na polska premiere TC z powodu braku w moim wyksztalceniu Brak znajomosci Angielskiego.ale widzialam na zdjeciach taki statek jak laweta do mysliwcow .PLISsss wykombinyjcie mi taki statek do XTM ???Z uszanowaniem Joanna .PS.Angielskiego to ja nie znam ale znam ruski lacine i greke wiec za nieuka mnie nie miejcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Hejka, Statki na TC na pewno nie będą działać, zwłaszcza ten z myśliwcami na pokładzie. Nie pozwolą na to:- ilość szczegółów - zrobiona pod przerobiony silnik TC- dodatkowe możliwości statków - miejsca dokowania jak widzisz, tego nie da rady zrobić w ReunionSkrypty wymagają małej przeróbki pod TC i jest ok - ale to już autor musi zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Przeniosłem do właściwego działu. Niestety Ci nie pomoge bo niemam X3:TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Balbinko, ile myśliwców może pomieścić ten statek?Dionizos może zmieścić 4 a jeśli chcesz więcej to mógłbym taki zrobić na zamówienie - podaj tylko wymarzone parametry: szybkość, zwrotność itp. Zrobić dam radę, tylko nie wiem jak przetestować bo nadal nie mogę zainstalować żadnych statków w XTM 0.7.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 HMMMMMMMMMMM ciekawa propozycja ?? Cytatjeśli chcesz więcej to mógłbym taki zrobić na zamówienie ciekawe ?? ile by zajelo zrobienie takiego statku ???coz ... pomyslmmy ..super statek .....HHHHMMMMMMM.....oooo juz wiem musi byc piekny bo to dla kobiety no i musi byc wielki potezny grozny na sam widok , musi miec wielkie kly i pazury .... o w morde bajka mi sie pochszanila .O wiem ??? ladownosc ??? tak z 50 statkow mysliwcow iTS,TP zeby mogly dokowac , ja nie wiem ale wielka pojemnosc ladowni kontenery rozmiar ST, szybkosc srednia tak ze 100m/sjak uwazasz .Uzbrojenie ?????no to ma byc statek flagowy no to spore przynajmniej 6-8 wiezyczek po 5-8 slotow ???? no i realne uzbrojenie jakies dostepne w galaktyce .najlepiej ?? to moge poradzic tak znajdz jakiegos startreka i statek z niego typu galaxy albo... ooo voyagera pokombinuj z ustawieniami przystosuj do XTM 0.7.4 albo jeszcze lepiej do XTM 0.7.5 ale mam problem ze zdobyciem tego ( nie moge sciagnac ) bo zadne statki mi nie chca sie instalowac i masz zglowy .czekam na szybko odpowiedz. jesli masz ochote zrobic wlasny model statku ??? bedzie owiele bardziej mile widziany niz juz zjedzone korozja stare statki co udaja nowe bo laty im pomalowali nowa farba .dzoeki za uwage i z poszanowaniem Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nie da sie rozpakowac modelu statku z TC i potem zaimportowac pod jakis soft i wypuscic po X3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ten transportowiec poszedłby pod X3 w taki sposób, że można by przenieść jego kształt. Ale należy zapomnieć o dokowaniu statków w sposób taki jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dokladnie i tu juz sa limitacje silnika.Ale jest na to rada ...Polecam sciagnac sobie ten statek. Mamy nawet warianty czy z plaskim hangarem czy kontenerem ...(http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP-Schiffe Opis: W wyszukiwarce wpisac demeter i searchnac.http://www.blackpanthergroup.de/cgi-bin ... 0000000088http://www.blackpanthergroup.de/cgi-bin ... 0000000089Uzywam juz go od dluzszego czasu. Na bazie TS demeter. 6x25MW. Moze pomiescic az 8 malych mysliwcow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Spróbuj tego Asia: http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_43_m0---battlestar-galactica.htmlDostępność: stocznia ArgonówHangar: 80Cargo: 250000 XLSpeed: 220 m/sShield: 12 x 5GJUzbrojenie: coś jak ValhallaJuż go nie używam, więc mogłem coś pokręcić, ale to latająca planeta Tylko pamiętaj - przed instalacją dodatkowych latadeł zrób sobie kopię zapisanych saveów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 a mowilam ze jestescie wspaniali ??? to mi nikt nie wiezy .ja mam czas to i kombinowac nie przestane hihihihi dzieki za propozycje statkow i za rady . Z pozdrowieniami Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 poza tym masz tu Imperial Sta Destroyer nie jest to może Galactica ale jest to naprawdę rzeźnik i całkiem znośne hangary ma łącznie do m6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 To ja też dopnę się do tego wątku. Chodzi mi o pozycje startowe w TC. Jakie są, jaki mamy w nich statek/statki, ilość kredytów i nastawienie poszczególnych ras do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A proszę Cię bardzo, przepiszę z instrukcji. Chcesz po angielski czy po niemiecku?No dobra postaram się przetłumaczyć:Na starcie gry są cztery opcje dostępne:SpoilerNazwa profilu; rasa; płeć; wiek; sektor startowy; statek; klasa statku; stan konta; poziom gryObrońca Terrański; Terran; Kobieta; 26 lat;Uranus; Terrańska Sabre; M4; 1000kr; NormalnaArgoński patriota; Argon; Mężczyzna; 28 lat; Omikrin Lyrae; Argon Elite; M4; 1974kr; NormalneSkromny kupiec; Argon; Mężczyzna; 24 lat; Herrons Nebula; Mercury i Odkrywca; TS i M5; 9693kr; Zdecydowanie wyższyBankrut zabójca; Argon; Kobieta; 22 lat; Alladna Hill; Splicka Mamba; M3; 0kr; Zdecydowanie wysokiPo jakimś czasie gry, nie wiem po jakim, nie sprawdzałem. Może po rozpoczęciu fabuły? Zostają odblokowane pozostałe opcje startowe:SpoilerUmęczony Teladianin; Teladianin; Żeński; 17lat; poziom trudnyDziki Split; Mężczyzna; 43 lat; poziom średniAnonimowy Argon; Żeński; 19 lat;poziom średniNudny Boron; Lar; 29 lat; poziom średniPobożny Paranidianin; Mężczyzna; 54 lat; poziom: będziesz zaskoczonyJak widać nie dużych różnic w stosunku do X3. Nie ma opcji fabuły z X3, terz w każdym profilu startowym dostępna jest fabuła TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dzięki!Fakt. Niezbyt się różni od X3:R. Ten Sabre kusi i nie wiem, czy od niego nie zacznę jak już dostanę TC w swoje łapki.A co do języka to jest mi ganz egal. Terran Sabre czy Argon Elite na pewno zrozumiem i w jednym i w drugim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jasne, jak ktoś grał już w X3 to wszystko skapuje. Trochę nowości sprawi malutki problemik, a potem już z górki. Z fabułą może się wstrzymam do wydania PL, choć kusi i w sumie, dzięki systemowi podpowiedzi wiadomo gdzie lecieć a co robić to chyba też się można pokapować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Nigdy nie wiedzialem, czym roznia sie (oprocz stanu konta i statku) opcje startowe w zaleznosci od poziomu trudnosci. Wiec takie pytanie: czy poziom trudnosci ma wplyw na cos innego niz poczatkowe saldo konta i startowy statek? Czy wplywa np. na odnoszone obrazenia w porownaniu do takiego samego statku i o takim samym wyposazeniu, ale z innego poziomu trudnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Tak. Na reputację u poszczególnych ras. I to by było chyba tyle… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Znów minęło trochę czasu gry i pojawiły sie kolejne opcje startowe:SpoilerDowódca USC; Terran; Męski; 22lat; łatwyNiewierny zdrajca;Split; Mężczyzna; 28lat; bardzo trudnySprytny Teladianin; Teladianin; Żeński; 23lat; umiarkowanie wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 CytatNo dobra postaram się przetłumaczyć:Napisz do Cenegi Może przyspieszy to wydanie TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opcji startowych może być jeszcze więcej: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=220469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Widzieliście może skrypt wspomagający kontrolę nad wieżyczkami? Chodzi mi o zautomatyzowanie komend wieżyczek, tak by można je było zmieniać w czasie walki. Na razie nie ma w czasie walki możliwości zmiany ustawień wieżyczek, a było by to pomocne, bo teraz np wieżyczki niszczą mi statki z którego wyskoczył pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi