Alderrin Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Przede wszystkim, jestem tu nowa, więc witam wszystkich serdecznie.Postanowiłam być dobrym pieskiem i zanieść panu obserwatorowi gazetę, kapcie i co tam jeszcze sobie zażyczył. W końcu zachciało mu się nividium. A, że mam skrypt Improved Kha'ak, to poleciałam poczęstować się tym, co różowi zgromadzili na budowę stacji. Nie protestowali... a przynajmniej nie głośno cały problem polega na tym, że teraz obserwator zamknął się w sobie, nie chce gadać, nividium też nie chce. Czy może wiecie, czy da się go jakoś nakarmić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Podlecieć do niego w miarę blisko i nacisnąć klawisz odpowiedzialny za komunikację Extended (trzeba go przypisać do odpowiedniego klawisza na klawiaturze w menu interfejsu), powinien się zgłosić. Jeżeli oczywiście mówisz o misji ze statkiem Sohnenów w Malestrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Do komunikacji ze Zwiadowca Sonenów nie potrzeba używać żadnych klawiszy, po podleceniu do statku Zwiadowcy otrzymujemy automatycznie komunikat o otrzymanej od niego wiadomości. Skoro nie dostajesz takiego komunikatu (może go pominęłaś, sprawdź w Wiadomościach) to spróbuj wczytać save sprzed otrzymania prośby o dostarczenie Nividium.PS. Tak przy okazji to serdecznie witamy na forum kolejną dziewczynę grającą w X3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dokładnie, sam sięzgłosi do Ciebie jak podlecisz =- ok 7km i zaczynał gadać....No i przy okazji zapraszam do galerii na mamucie- ciekawe obrazki z XTM i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 To ja sie tez przywitam.Przywituje Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phalantax Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Upewnij się czy Nvidium masz na pokładzie statku którym lecisz czy np. na TSie który jest zadokowany - to jest duża różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alderrin Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dziękuję wszystkim zarówno za odpowiedzi jak i powitanie Wygląda na to, że wszystko robiłam jak trzeba, nawet spróbowałam nowej gry, obserwator ciągle się obraża. Więc przypuszczam, że albo coś jest nie tak z moją instalacją, albo przedobrzyłam ze skryptami.Może dostrzegacie jakieś rażące błędy w tej liście? Wedle forum Xtended nic się nie powinno gryźć z XTMem, ale może pogryzło się między sobą?Ashleys Factories & Extended Complex Hubs XTM :: Saint-Ashley Armegeddon :: Yes :: 2.5 :: 15/11/2007 Asteroid Relocator :: Nividium :: Yes :: 1.00 :: 10/10/2007 BBS Blueprint Offers :: LV :: Yes :: 1.1 :: 17/01/2008 BBS Offers :: LV :: Yes :: 1.3 :: 29/04/2006 Bail Signal Extension :: voxol/xfir01 :: Yes :: 2.1 :: 18/08/2007 Improved Kha'ak :: Fallen :: Yes :: 1.1 :: 10/06/2008 Improved Xenon :: Fallen :: Yes :: 0.95 :: 29/05/2008 Kha'ak Cluster Commands :: Kortako :: Yes :: 1.50 :: 29/12/2007 LV's Cheats :: LV :: Yes :: 1.4 :: 15/09/2007 Litcube's Kha'ak/Xenon Invasions :: Litcube :: Yes :: 15 :: 16/09/2007 Medusa Rapid Fire Missile Interface :: LV :: Yes :: 1.1 Redux :: 06/08/2007 Nividium Mines :: Cycrow :: Yes :: 1.00 :: 28/11/2006 Overtune BBS :: Cycrow :: Yes :: 1.50 :: 19/06/2006 Race Response Fleets Final :: LV :: Yes :: 1.7a :: 30/12/2007 STO :: Trickmov :: Yes :: 1.70 :: 05/05/2008 Salvage Extension Commands :: Voxol :: Yes :: 1.2 :: 02/07/2007 Stevio Weapons Dealer :: Stevio :: Yes :: 2.10 :: 30/05/2007 Treasurehunt Redux :: LV :: Yes :: 1.1 :: 20/03/2007 Weapons Dealer :: xxBlueDragonxx :: Yes :: 2.01 :: 20/10/2007 Xenon Border Conflicts :: Trickmov :: Yes :: 1.52 :: 04/06/2008 Xenon Migration :: Cycrow :: Yes :: 1.40 :: 09/01/2007 Xtended Mod - Shipyard :: The Xtended Team :: Yes :: 1.1 :: 26/06/2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam. Wedlug mnie nic na tej liscie nie powinno kolidowac. Czesci z tych skryptow uzywalem i nie doswiadczylem zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phalantax Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ewentualnie spróbuj przenieść nividum na inny statek i podlecieć ja swoje w Jastrzębia załadowałem i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Może to Nividium zebrane dzięki skryptowi Improved, to nie jest Nividium wykrywane przez skrypt odpowiadający za misje Soneńskiego Zwiadowcy. Ci co mają zainstalowany skrypt Stevio, zauważyli pewnie że kilka towarów występuje tam podwójnie. Może z Nividium też tak jest. Zdobądź Nividium w inny sposób (w jaki, to poszukaj w FAQ misji, jest tam opisanych kilka miejsc występowania Nividium potrzebnego do zakończenia budowy HQ) i spróbuj podlecieć do Sonena z innym Nividium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Niestety, ale Yacek ma rację. Tu trzeba postępować liniowo i nividium zdobyć w sposób, w jaki przewidzieli to twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Alder, powiedz mi jak mogę zarazić tą grą moją żonę?SpoilerJeśli nie chcesz wydobywać NiVidium (polecam jednak samodzielne wydobycie). poszukaj w sektorze "Savage Spur" na pozycji -30,18,12 [km]. Zostawiłem tam dla Ciebie trochę kruszcu i list z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi