Bax_PL Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Witam wszystkich, po spędzeniu kilku godzi na czytaniu różnych postów, z różnych tematów tego forum zauważyłem że jest bardzo mało wiadomości na temat tego: 1. Czy jak się skończy główną fabułę Argonów ( peace meaker ) to czy Argoni godzą się z Ziemianami czy dalej trwa walka między nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax_PL Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zauważyłem że zrobiłem mały błąd. Fabuła argonów powinna być Peacekeeper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Peacekeer to tylko nazwa startu w grze, w której od razu zaczynasz robić fabułę główną czyli Albion Prelude. Brokerem pokoju można zostać w fabule Shady Buisness, chociaż tam jest sporo warunków i może różnie wyjść, ale próbować warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi