Phalantax Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam wszystkich myślałem, że XTM już umarło śmiercią naturalną, ( po zamknięciu forum Ego zrobiło mi się trochę smutno ) ale cieszę się z mojego błędu.Wracając do tematu: mam starszą wersję xtm.7a tymczasem 7.5 wyszło. Czy mogę instalować od razu patch 7.4 i łatkę 7.5 bez uszczerbku dla Save`ów ? to dosyć ważne i proszę o wyjaśnienie wszystkiego w miarę ludzkim językiem dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 XTM nie umarlo, takze jestes w duzym bledzie - to jest raz. Dwa - w twoim wypadku zaleca sie zainstalowanie gry+mod od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi