Riess Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Między 27 lipca a 2 sierpnia Homeworld Remastered Collection będzie dostępne za darmo na Epic Games Store. Polecam te gry - jeśli ktoś nigdy nie grał to pozycja obowiązkowa. https://store.epicgames.com/pl/p/homeworld-remastered-collection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Nie rozumiem fenomenu tej gry.Próbowałem w to grać ale osobiście to do mnie nie przemawia.Spolszczenia też nie ma (jakoś audio polskie sobie zainstalowałem) , ale gra zbyt podobna do Stellaris ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Pierwsze słyszę aby Homeworld był podobny do Stellarisa. Homeworldy to RTSy 3d które stawiają na ładne widoczki, bitwy i kosmiczne i opowieści z pogranicza mitów i legend. Stellaris to empire-builder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi