Cerber Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 1. Co trzeba zrobić aby móc wykonywać dalsze misje soneńskie? Zrobiłem misje z soneńskim zwiadowcą i dostałem zaproszenie do sfery dysona. Kiedy tam dotarłem nic się nie stało i zaąłem się innymi sprawami. Teraz wracam i nadal się nic nie dzieje. Co mam robić? 2. Pobrałem poprawkę skryptu ale informacja o zapętleniu pojawia mi się nadal. Czy trzba zrobić coś jeszcze?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 1. Zobacz do FAQ #34 i przeczytaj jak skomunikować się ze Sferą Dysona. Pierwszą misję Soneńska dostaniesz poprzez komunikację ze Sferą.2. Jeśli dobrze przyjrzysz się komunikatowi to będzie pisało jaki skrypt się zapętla. Przypuszczam że masz skrypt BSE i to jeden ze skryptów BSE teraz się zapętla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 1. Racja dzięki. Komunikowłem się ale po zadokowaniu. Teraz wszystko działa! 2. Najprawdopodobniej tak, bo zaczęło się to po zainstalowaniu BSE, a po otrzymaniu komunikatu spadała łapalność statków. Czy da się to jakoś naprawić? Narazie po otrzymaniu komunikatu wklejam skrypty i na chwile mam spokój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 odpal edytor skryptów i wybierz "Reinit cache script" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts