Cerber Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 1. Co trzeba zrobić aby móc wykonywać dalsze misje soneńskie? Zrobiłem misje z soneńskim zwiadowcą i dostałem zaproszenie do sfery dysona. Kiedy tam dotarłem nic się nie stało i zaąłem się innymi sprawami. Teraz wracam i nadal się nic nie dzieje. Co mam robić? 2. Pobrałem poprawkę skryptu ale informacja o zapętleniu pojawia mi się nadal. Czy trzba zrobić coś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 1. Zobacz do FAQ #34 i przeczytaj jak skomunikować się ze Sferą Dysona. Pierwszą misję Soneńska dostaniesz poprzez komunikację ze Sferą.2. Jeśli dobrze przyjrzysz się komunikatowi to będzie pisało jaki skrypt się zapętla. Przypuszczam że masz skrypt BSE i to jeden ze skryptów BSE teraz się zapętla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 1. Racja dzięki. Komunikowłem się ale po zadokowaniu. Teraz wszystko działa! 2. Najprawdopodobniej tak, bo zaczęło się to po zainstalowaniu BSE, a po otrzymaniu komunikatu spadała łapalność statków. Czy da się to jakoś naprawić? Narazie po otrzymaniu komunikatu wklejam skrypty i na chwile mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 odpal edytor skryptów i wybierz "Reinit cache script" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi