LongOne Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam Szanownych. Po aparu latach przyszło mi wrócić do X'a i czuję się jak wiekowy dziadek posadzony przed współczesnym kompem. Znaczy, tyle wszystkiego dookoła, że aż mi się zackniło za "prostym" X2.Do rzeczy: miałem nadzieję doczepić sobie pare modów Crycrow'a, ale wymagają do działania EMP'a. Tymczasem nie mogę dojść do informacji, czy aktualnie dostępny EMP współpracuje z grą w konfiguracji: v.2.5+BP? Bo coś mi świta, że nie, ale pewności nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 EMP współpracuje z czystym X3, tj. także upatchowanym i z BP, natomiast, jak grasz w Xtended moda, EMP już nie jest wskazane do instalacji. Przynajmniej ja takową wiedzę posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Cytat.....natomiast, jak grasz w Xtended moda, EMP już nie jest wskazane do instalacji. Przynajmniej ja takową wiedzę posiadam.Xtended zawiera EMP dlatego jest niewymagany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LongOne Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A dziękuję Waszmościom! Sprawdzę wieczorem. Moje obawy wzbudziła numeracja EMPa - ostatnia wersja to 2.01 co się kojarzy ze starą wersją Xa.Przyznaję, że gubię się we wszystkich zawiłościach dotyczących modów i skryptów. Czy do zainstalowania skryptu potrzeba czegoś jeszcze, oprócz przepuszczenia go przez instalator? Coś trzeba zmieniać w ustawieniach samej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zaglądaj też w opcje sztucznej inteligencji - czasami skrypty tam umieszczają swoje opcje włącz/wyłącz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LongOne Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dla porządku napiszę, że ostatni EMP okazał się wzbudzać protesty instalatora, jako niezgodny z moją wersją Xa, ale zainstalowany na siłę działa (wraz ze wspieranymi skryptami) jak na razie prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No i będzie działał... X3 ver 2.5 nie za wiele zmieniło, jak Sauron pisał wcześniej na forum Ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi