Jump to content

Grając w fabułę Borońską mam problem z misją "wielki eksperyment"

nielcioslaw
 Share

Recommended Posts

Cześć Wszystkim mam taki oto problem. Po ustawieniu boi nawigacyjnej w celu pierwszej teleportacji HQ w President End. Gdy chcę wykonać teleportację  Boso Ta  informuje że musi to być boja w tym samym systemie mimo to że wybieram boję z tego systemu. Nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Może ktoś ma pojęcie jak sobie z tym poradzić. kilkadziesiąt godzin gry i taki ból :(

ps. gram na modach ale tylko dodających kilka okrętów bez ingerencji w rozgrywkę

Dzieki za odpowiedź:

1. Hq mam w lokacji President End w scenariuszu borońskim właśnie tam się pojawia a nie jak wcześniej w Grand Exchange I

2. boje ustawiam w tym samym sektorze bo jest to misja polegające na teleportowaniu HQ w obrębie tego samego sektora

3. wykonując polecenie jestem w HQ i rozmawiam z Boso ta i to w trakcie tej rozmowy poleca mi wybrać boję, której nie ma na wykazie obiektów tego sektra. 

1. Albo mylisz z Heretic's End albo masz moda, który może powodować problem

Jeśli tylko pomyliłeś nazwę sektora, próbowałeś ustawić inne boję w innych miejscach i sprawdzić z czy innych też nie widzi?

Na dniach powinna zostać wydana poprawka, możesz po prostu poczekać na HotFix2 (jeśli już jej nie ma, nie sprawdzałem wczoraj). Może to poprawi sytuację.

• Dziękuję 1