nielcioslaw Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Cześć Wszystkim mam taki oto problem. Po ustawieniu boi nawigacyjnej w celu pierwszej teleportacji HQ w President End. Gdy chcę wykonać teleportację Boso Ta informuje że musi to być boja w tym samym systemie mimo to że wybieram boję z tego systemu. Nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Może ktoś ma pojęcie jak sobie z tym poradzić. kilkadziesiąt godzin gry i taki ból :( ps. gram na modach ale tylko dodających kilka okrętów bez ingerencji w rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Niestety, każdy mod może takie coś powodować. Szczególnie jeśli nie został zaktualizowany do aktualnej wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 W President End? Jesteś pewien że mody dodają tylko statki? Napisz jeszcze raz: 1. Gdzie masz HQ w tej chwili? 2. W jakim sektorze ustawiasz boję? 3. W jakim się znajdujesz wykonując polecenie? Jeśli w tym samym sektorze, w jakiej odległości od boi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielcioslaw Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Dzieki za odpowiedź: 1. Hq mam w lokacji President End w scenariuszu borońskim właśnie tam się pojawia a nie jak wcześniej w Grand Exchange I 2. boje ustawiam w tym samym sektorze bo jest to misja polegające na teleportowaniu HQ w obrębie tego samego sektora 3. wykonując polecenie jestem w HQ i rozmawiam z Boso ta i to w trakcie tej rozmowy poleca mi wybrać boję, której nie ma na wykazie obiektów tego sektra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 1. Albo mylisz z Heretic's End albo masz moda, który może powodować problem Jeśli tylko pomyliłeś nazwę sektora, próbowałeś ustawić inne boję w innych miejscach i sprawdzić z czy innych też nie widzi? Na dniach powinna zostać wydana poprawka, możesz po prostu poczekać na HotFix2 (jeśli już jej nie ma, nie sprawdzałem wczoraj). Może to poprawi sytuację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Sprawdziłem na szybko listę zmian hotfixa, jest już dostępny, przynajmniej na Steam. Błąd faktycznie występuje, poprawka powinna pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nielcioslaw Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (Faktycznie pomyliłem sektory xd) Dzięki za odpowiedź Zamykam wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi