Sorkvild Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mam maly problem. Darmowy statek lezy na wspolrzednych X10,Y600,Z-10. Wszystko OK tylko nie moge wprowdzic wspolrzednej Y wiekszej 140. Chce wyslac tam cos szybszego, bo inaczej bede lecial tam chyba wiecznosc. Jaki jest sposob na obejscie tego ograniczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Siadaj na szybkie M5 i nie potrawa długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Albo w Strzałę Ma prędkość ok. 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 A Strzala to nie M5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dla mnie to klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzacik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 witammam malutki problemjak wybieram opcje move to position i korzzystajac z klawiatury numerycznej ustawiam x i z nie moge znalezc klawiszy za ustawianie pozycji yczy ktos mi pomoze bo ja juz przejrzalem opcje iniestety nie moge znalezcdzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Klawisze 4, 6, 2, 8 do współrzędnych XY a potem insert i 8, 2 do współżędnej Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzacik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ok dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi