LeWaR Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Widział ktoś kiedyś takie cos?DziwadłoZaskoczyło mnie to zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A masz jeszcze NH razem z XTM? No to, o ile dobrze pamiętam, zaprezentowała Ci się właśnie struktura obronna Kha’aków. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No popatrz Ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jest jeszcze gorzej niż myślałem. To jest struktura obronna ale z moda Roguey'!!!http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... ra+obronnaAleś Pan se narozrabiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A to niby skąd?? Nie mam Rogueya. W nazwie jest "Pod", wyczaje co to to napisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Kuźwa, co to za cholerstwo ? Jaki to ma status: statek, stacja? Nie znalazłem o tym żadnych informacji w NH, jedynie to, co Woy zamieszczał na starym forum . Trzeba dokładnie powęszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Z tego co pamiętam, to było toto coś w rodzaju OBP. Miało to bodaj 4 wieżyczki z kyonami beta i jakieś (nie pamiętam już jakie) osłony. Przy pomocy BSE dawało się toto opróżnić z form życia, SCS mógł toto przejąć ale czy dawało się to przenieść w inne miejsce – tego też nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 To napewwno nie pochodzi z XTM. Przeniescie to do dzialu NH bo tylko zamet to cos wprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Typ statku: M1 lub M2 sądząc po ikonie. Dzisiaj odpale znów X3 i sprawdze dokładnie, wrzuce fotki ze statami.Z NH też nie pochodzi. Podobno w czystym X3 to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi