Yacek Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Jak komuś mało zawieruchy w X3 po instalacji kilku dodatkowych skryptów to znalazłem jeszcze jeden dodający inwazje Xenków lub Kha'ak.Litcube's Kha'ak / Xenon Invasions v15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Bardzo dobry skrypt mam i polecam .z Pozdrowieniami Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 coś nie można pobrać tego skryptu. Czy ktoś ze szczęśliwych jego posiadaczy mógłby zamieścić go u nas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jeśli ktoś ma ten skrypt to poproszę do mnie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Faktycznie, link nie działa tak jak potrzeba.Ja mam ten skrypt, LeWaR, jeśli się wieczorem zgadamy to ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Xenki i Krzaki atakuja w tym skrypcie całkowicie losowe sektory czy któreś z nich bardziej konkretnie? Z jaką częstością mozna spodziewać się najazdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Dajta ten skrypt do bardziej przystępnej lokalizacji, bom smaczku sobie narobił i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Tutaj jest: http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_45_ ... nsv15.htmlMoże taka lokalizacja być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nadmienię, że spolszczenie też tam jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 sorrki panowie zajeta bylam .jak sa jakies problemy z plikami ( z dostepnoscia scryptow to kontaktowac sie zemna ja mam prawie wszystkie na stanie i moge zawsze udostepnic .)pozatym ja jestem tak zwanom Chomiczka co znaczy ze posiadam wszystko co znajde wiec jak z czyms problem to walcie jak w dym domnie .ja jestem prawie zawsze dostepna na GG.z pozdrowieniami Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam, wszystkich mam takie pytania dotyczące tego skryptu:1. Czy ten skrypt będzie się jakoś gryzł ze skryptem "Improved Kha'ak"?2. Gdzie można zdobyć ten skrypt? bo nigdzie nie znalazłem - albo zbyt mało dokładnie szukałem Pytanie po za konkursemCzy faktycznie, a jeśli tak to jak, da się łączyć statki Kha'aków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 1. nie gryzie się, przynajmniej mnie się nie gryzł.2. w pierwszym poście tego tematu nasz link pod nazwą skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Cytat1. nie gryzie się, przynajmniej mnie się nie gryzł.dziękiCytat2. w pierwszym poście tego tematu nasz link pod nazwą skryptu.eh żeby ten link na egosoft jeszcze działał to byłoby fajnie ;p, no ale niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 No ale za to nie możesz mieć do nas pretensji, tylko do autora skryptu.Zdaje się że na Mamucie jest do pobrania ten skrypt, jak tylko Mamut ożyje to sprawdzę i dam co linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 CytatPytanie po za konkursemCzy faktycznie, a jeśli tak to jak, da się łączyć statki Kha'aków?O, ciekawe pytanie, nie pomyślałem o tym. Też chętnie poznam odp na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak to mówią: wszystko już było, trzeba tylko umieć szukać.http://xudb.pl/topic/143-re-klastry-kha-k/#entry1915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 CytatNo ale za to nie możesz mieć do nas pretensji, tylko do autora skryptu.ależ ja nie mam do nikogo pretensji CytatZdaje się że na Mamucie jest do pobrania ten skrypt, jak tylko Mamut ożyje to sprawdzę i dam co linka.byłoby bardzo miłoCytatJak to mówią: wszystko już było, trzeba tylko umieć szukać.może nie wszystko ale to, jak widać, na pewno ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Możesz pobrać z Mamuta: http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_45_ ... nsv15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Cytat...dziękuję za okazaną pomoc i poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Całkiem fajny skrypt tylko że są 3 wady:1. Xenoni nie chcą przejmować sektorów nawet tych pustych do których mają jeden skok przez bramę(za to kh'aki nie próżnują, próbowali nawet zająć Argon Prime , ale im nie poszło - to oczywiście zaleta ).2. Przejęte przez kh'ak sektory nie są chronione. Dopiero jak się do nich wleci to co jakiś czas pojawia się pare statków drobnicy i to wszystko. Żadnych korwet, niszczycieli, fregat i tłumu drobnic, jak to ma miejsce w ich orginalnych sektorach (( .3. Przejętego przez kh'ak sektora nie da się namierzyć na mapie galaktyki. "Kursor" poprostu go omija i namierza następny. Troche to męczące bo statki trzeba wysyłać przez bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wiadomo coś o następnej wersji tego skryptu, gdzie wymienione w poprzednim poście błędy zostały naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 W pierwszym poście masz link do tematu ze skryptem na forum Ego. Możesz sam sprawdzić. Gdyby Ci się nie chciało to powiem, że nadal jest tam wersja 1.5, czyli nic nowego w temacie nie powstało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tak wiem, sprawdzałem. Pytam, bo może ktoś wie coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam takie pytanko o ten skrypt. Przecież i kh'ak i xenki przejmują sektory już po zainstalowaniu skryptów xenon i kh'ak improved. Z tych trzech mam zainstalowany tylko xenon improved i po 2-3 godzinach gry na trybie insable już przejęły 5 sektorów (musiałem mieć wtedy skopaną instalkę bo nie chciały przejmować ). Tak więc, co właściwie daje ten skrypt? Instalujecie wsyzstkie 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Osobiscie nigdy nie mieszam tych dwoch skryptow. Oba maja nieco odmienne dzialanie, aczkolwiek cel jest jeden. Aktualnie mam zaisntalowane Inwazje oraz Xenonskie migracje. Wszystko na hardzie, smiga az milo, juz prawie w calym swiecie panosza sie takie chmary az sie tego ogarnac nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi