OSSI Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Jest to pierwszy newsletter od dłuższego czasu, a dlaczego przeczytacie w tym wydaniu.Jest to również pierwszy od dłuższego czasu newsletter przetłumaczony na polski i pierwszy w moim wykonaniu.Tematy ktore sie w nim znajdują to: Wstęp - Krótkie pozdrowienie... X3: Terran Conflict - Od pażdziernika w sklepach! Sklep online i steam - X3:TC już w sprzedsprzedaży! X3:TC Developer Blog - Opowieści, wywiady i informacje... X3:TC Trailer video - Jest na co popatrzeć Argoński Pogromca - Statek kosmiczny z papieru?Szczególnie spodał mi sie ten model z papieru, niedługo sam spróboje coś takiego z np. xperimantalem z X-Btf Miłego czytania. KLIK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Super, jak dla mnie :ph34: A co do papierowego modelu, właśnie przed włączeniem komputera zastanawiałem się gdzie mam plik ze ściągniętym już dawno temu szablonem, bo warto by może zrobić sobie taki model z kartonu. Jeśli podejmę się tego zadania (dawno już nie sklejałem modeli, a szczególnie kartonowych) to dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoyTass Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 A czy jest gdzieś jakaś „normalna” instrukcja do tego modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts