cybernauta Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Od razu zaznaczę, że w FAQ tego nie ma, szukając na forum znalazłem tylko wątek dot. wytwórni a jeśli o instrukcję chodzi jest o tym na str 51/52 i to do fragmentów tam zawartych mam kilka pytań.1. Czy można holować kompleksy fabryczne czy tylko pojedyńcze fabryki? Podleciałem do kompleksu na około 3km i nie widzę żadnego polecenia dot. owego holowania W instrukcji stoi iż "gdy zbliżysz się na odpowiedni dystans i namierzysz obiekt, włącz promień". Ale jak?2. Promień holowniczy można mieć zainstalowany gdziekolwiek? Tak jest ok, czy należy go instalować w innym miejscu?(na lewo od cyfr 1,2,3,4 jest "minusik" który pokazał się po kliknięciu w takie jakby słoneczko - myslałem że to uruchamia promień ale nic się nie dzieje)3. Rozumiem, że można przesuwac fabryki tylko w obrębie sektora w którym zostały postawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Jest w FAQ misji fabuły i misji Bala Gi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Promień holowniczy to działko, które strzela takim promieniem. Jak złapie to będzie się świecić na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Rzeczywiście udało mi się odpalić promień w kierunku urządzenia dokującego kompleksu ale pozostaje on wciąż czerwony (nie zmienia się na zielony choćbym podleciał nawet na kilometr) więc dedukuję iż chyba mozna holowac tylko pojedyńcze fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Nie można holować kompleksów. Pojedyncze fabryki i asteroidy można w ramach sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Fatalnie. Ustawiłem kompleks niechcąco zbyt blisko bramy i teraz wygląda to dość felernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Przesuń bramę. Żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi