OSSI Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Po dłuższej nieobecności wraca strona Xudb, dostępna pod adressem http://forum.xudb.pl.Strona jest jescze dalece od ukończenia i jest to mam nadzieje tylko tymczasowa platforma cms dla tej stronki.Działają Newsy,Galeria,Poradniki,Linki,Faq, download zostanie dodany wkrótce.Mile widziana pomoc w dodawania zdjęc do galerii (każdy user może założyć własną ze swoimi screenami), pisania poradników i newsów.Niestety nie dałem rady dokończyć samemu encyklopedii wiedzy X2 ale powolutku będe dodawał po trochu i zostaną zrobione takie rzeczy jak osłony,rakiety,bronie,ulepszenia,towary w X3, lecz za statki i fabryki sie szybko nie wezme z uwagi na ilość stron.Ogłaszam też konkurs skierowany dla tych którzy potrafią zdziałać coś w grafice a chodzi o nowe logo, baner, userbar dla strony Xudb. Zwyciężca dostanie własną range na forum i stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dodałem kilka fajnych zdjęc z X3:TC, kilka planet z naszego układu i fotki z nowym interfejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi