jacusss89 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Witam mam następujący problem otóż xenoni nie latają ani nie atakują ma tu na myśli statki klasy L i XL bawiłem się z modem xenon capture i Fire and Smoke mody porbałem nexusmods .Od czasu instalacji modu xenoni nie latają ani nie atakują nwet niektóre statki klasy S i M (większość lata i atakuje) Co zrobiłem żeby rozwiązać problem : 1Uusnełem wszystkie mody które wrzuciłem do pliku extensions (brak efektu) 2 Odinstalowałem gre i zainstalowałem ponownie (bark efektu) 3 Odinstalowałem gre usunąłem wszystkie pozostałości w programie files oraz pozostałości z w dokumenty po instalacji gra mi załadowała save z chmury na steam (brak efektu)mam ten problem już od 3 dni i nie wiem jak go rozwiązać może miał ktoś podobny problem z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Zassij mod : https://www.nexusmods.com/x4foundations/mods/326 Polec do sektorów Xenon i sprawdź czy maja stacje. Możesz jeszcze zassać mod : https://www.moddb.com/mods/iseeu0-cheat Dodaj sobie stosunki na 30; Wejdź na stacje i sprawdź produkcje czy maja surowce. Bo możliwe, że trzeba czasu gry by ich ekonomia ruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 https://www.nexusmods.com/x4foundations/mods/408?tab=posts Jesli to ta metoda to masz zepsuty save. Wiec save z chmury steam tez jest zepsuty na sformatowanej grze. Z reguły xeny można budować ale nie abordażować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Możesz grać dalej po odinstalowaniu modu abordażowego xen. Ale musisz wtedy poczekać jak xen odbuduje ekonomie. A obecne statki xen będą zepsute... Wiec musisz poczekać na nowa produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Gra na modach ma rozwiazac problem ? Słabe to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 39 minut temu, Aldaran napisał: Gra na modach ma rozwiazac problem ? Słabe to ... To nie są mody do grania xD To są sposoby na testowanie gry wewnątrz gry. No ale możesz nie wiedzieć takich rzeczy xD Wada legit..... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 43 minuty temu, Aldaran napisał: Gra na modach ma rozwiazac problem ? Słabe to ... A jak to zrobi to juz jego kreatywnosc..... Jak mu szkoda save..... to ma dwa wyjscia.... edycja kodu gry w zapisie.... Lub testowanie na okreznice czy jego dzialania cos zmieniają. Wiec musi zrobic osobny seave z modami na cheat i testowac czy jego rozgrywka to tylko kwestia ekonomi czy juz cos poważniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 51 minut temu, Aldaran napisał: Gra na modach ma rozwiazac problem ? Słabe to ... Zauważ ze mowa o xenon. bez tych modow nie wleci nawet do systemu. Musi je miec aby sprawdzic co sie dzieje z tymi xenon. Najlepiej na osobnym save xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusss89 Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Witam dziękuję za odpowiedzi już naprawiłem grę instalacja innych modów nie pomogła pozwolę sobie opisać rozwiązanie problemu dla potomnych. A wiec jak kolega wcześniej powiedział problem leżał w save nie pomagało nic żadne mody ani nowe instalacje wiec postanowiłem przeinstalować grę bez modów wczytać save przed instalacją wcześniejszych modów (całe szczęście taki posiadałem) i wszystko zaczęło sportem działać chciałem sobie urozmaicić grę bo nie powiem w x4 xenoni są bardzo leniwi i najwyraźniej coś poszło nie tak pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W dniu 3.10.2022 o 19:34, jacusss89 napisał: bo nie powiem w x4 xenoni są bardzo leniwi i najwyraźniej coś poszło nie tak pozdrawiam. Szczęśliwiec. U mnie uparli się na jeden sektor i lata po 4-5 K, J i masa pomniejszego śmiecia. Latają flotylle Ziemniaków, Paranidów z pancernikami i rozpierducha dookoła. Do czasu, aż zdobyłem pancernik i zrobiłem porządek z Xenońskimi sektorami w okolicy. Teraz spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi