Adrian_Wir Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Może to głupie pytanie, ale jak w X4 można sprzedać statek? Poleciałem do przystani, będąc na statku nie mam takiej opcji. Wysiadłem, pod ENTERem jest tylko opcja kupienia i modyfikacji. Bezpośrednio u sprzedawcy to samo. Sprawdziłem jeszcze na mapie pod PPM, ale tam też nie ma. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Zaznaczasz statek, klikasz na stocznię lub przystań i.....Sprzedaj statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dzięki ciągle nie mogę się przestawić na nowy sposób myślenia. To chyba najbardziej widoczna zmiana w stosunku do poprzedniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi