housik Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Po kilku latach oczekiwania postanowiłem ją kupić i muszę przyznać że mnie wciągnęło.Niby to samo jak wszystkie gry które lubimy z tego forum, a jednak trochę inna. Osobiście polecam, można zacząć od pirata ( ja tak zrobiłem ) po miesiącu zdecydowałem się na oryginał .Jeżeli jest gdzieś aktywne polskie podforum o tej grze to proszę o info . Znudziło mi się pisanie na steamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0218 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 W dniu 11.06.2020 o 09:03, housik napisał: Po kilku latach oczekiwania postanowiłem ją kupić i muszę przyznać że mnie wciągnęło. Niby to samo jak wszystkie gry które lubimy z tego forum, a jednak trochę inna. Osobiście polecam, można zacząć od pirata ( ja tak zrobiłem ) po miesiącu zdecydowałem się na oryginał . Jeżeli jest gdzieś aktywne polskie podforum o tej grze to proszę o info . Znudziło mi się pisanie na steamie Grasz w to jeszcze? Bo w międzyczasie masa patchów wyszła. Powiesz cos wiecej i grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Przyłączam się do pytania. Podobno gra się dużo przyjemniej niż na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Wybraliście prawo do kupowania w ciemno xD Ja zrobiłem po swojemu i kupiłem oryginał bo mnie wciągnęło. Wy musicie w ciemno i szczerze? .... mam nadzieje ze wam nikt nie odpowie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ale nie bede taki xD Więc... gra wciaga jesli ktos lubi odkrywac co tam komputer wygenerowal. Mozna miec wlasne pety jesli je oswoimy. Wlasne wioski.... jest troche malo elementow do budowania bazy. ale te podroze i zwiedzanie wrakow fregat... um.. miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi