Sorkvild Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Przylatuje do Cloudbase SW, a tutaj taka zabawa! Paranidianie najechali Argonow. W 7.3 czegos takiego nie widzialem.Tak sie sklada ze zaczalem gre jako wrog publiczny, wiec mysle sobie ze bede mial okazje sie wykazac. Mam tylko troche dowalonego pirackiego buzzarda, ale majac dwie plazmy chyba jestem w stanie wyeliminowac ich peryklesy i pegazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 w Home of Light miałem tylko w wykonaniu Argon Buster a przypadkiem nie masz Skryptu Skirmishes by LV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Cytatw Home of Light miałem tylko w wykonaniu Argon Buster a przypadkiem nie masz Skryptu Skirmishes by LVA skadze. Wedlug mnie jest to kolejny nowy smaczek zaimplementowany przez tworcow w celu uatrakcyjnienia rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zgadzam się z Sorkiem. Mój "Flight Leader" napotkał w Velvet Tears (piracki) podobną kawalkadę tyle, że sąsiadujących Splitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Na goraco:Latam sobie po Hatikvah's Faith i zbieram rozne rzeczy. W sektorze buszuje od jakiegos czasu Q i P, a tu male zaskoczenie ... Zza wschodniej bramy Centaur, 5 x Nova, 8 x Pogromcow i 10 Disco. Wpierwej myslalem ze lecal spuscic lupnia splitom w Thuruk's, a ci wszyscy leca na xenonow. Do tegho dolaczyli otasowcy, ktorzy pomogli rozwalic Q. Gdy wrog zostal unicestwiony, wszyscy grzecznie udali sie w swoja strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 z tego co zauważyłem to po prawiono relacje (agresje) pomiędzy przedstawicielami konkretnych ras. Ja wszcząłem potyczki pomiędzy Paranidami a Teranami w Emperor's Mines i aktualnie ten sektor jest jednym wielkim polem bitwy. Aż miło patrzeć jak dwa Tyry w asyście Aegir'a i kilku Vidarów czyszczę sektor ze wszystkiego co ma Paranid w nazwie już z 4 Deimosy poszły na żyletki tylko problem z tymi Tyrami i ich Elektromagnetykami że nic nie zostaje dla mnie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A jak zes to wszczal ?Uzylem wyszukiwarki statkow (w grze od mapy scorpa) i patrze we wszechswiecie sa statki terran, pomimo ze ich wylaczylem poprzez menu bo denerwuje mnie ich obenosc w grze oraz mega oszukane statki jakimi lataja. Terranie wylaczeni, a wyszukiwarka pokazuje mi ze Tyr i Aegir sa w Cardinals Domain. Lece tam by sprawdzic co sie dzieje, a tu po staremu lubudu do kwadratu. Paranoja paranidis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Też to zauważyłem, zdaje się że ten przełącznik teraz powoduje tylko powstanie bramy w sektorze Heretic End. Statki ziemian buszują po sektorach niezależnie od przełączenia. Tylko że u mnie grzeczni, ekipa Tyr i obstawa bawiła chwilę w Scale Planet Green tłukąc tylko Xenków. Potem się gdzieś wynieśli, chyba muszę ich poszukać wyszukiwarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Sprawdź dobrze czy masz wyłączonych. U mnie nie daje się wyłączyć ziemian po włączeniu do gryWrota powstają i już zostają. W sejwie też, inaczej by się gra wywaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Teraz mam włączony. Ale ziemian nie włączałem zaraz po starcie nowej gry, tylko jakiś czas później, a zanim ich włączyłem to ziemskie statki i tak widziałem w różnych sektorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Trafiliscie na piracka pulapke ?SpoilerLece sobie w oparach Getsu Fune, a tu elegancja paczuszka 600 sztuk rakietek typu osa sobie lezy. Wysylam swojego Tsa by zgarnal towar, a tu niespodzianka! Paczka znika i zamiast niej 3 laserowe wieze i piracka Barakuda. Zanim dolecialem, TSa nie bylo. Pozostal sejw Klimatowe bardzo to cos, nigdy niewiadomo co na nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Raz trafiłem na coś podobnego... statek był do wzięcia jakieś100-120km od centrum sektora, wyskoczyła korweta piracka + obstawa... dawno to było, ale w XTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jest takich smaczków w XTM-ie kilka, sam nabrałem się ze dwa razy na statek, są paczki pułapki. Kto szuka ten znajdzie. Lokalizacje są losowe, więc nie ma sensu podawania pozycji i sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Też raz trafiłem. Taki byłem zaskoczony, że zanim zdążyłem odbezpieczyć działa już nie było co odbezpieczać.Dopiero potem zwróciłem uwagę na ostrzeżenia w BBSie o takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 CytatRaz trafiłem na coś podobnego... statek był do wzięcia jakieś100-120km od centrum sektora, wyskoczyła korweta piracka + obstawa... dawno to było, ale w XTM Tez cos takiego mialem, ale zaatakowala mnie mina miazdzaca zamiast statkow pirackich, ale ze na linii lotu do mnie byl ten statek bez wlasciciela, wiec go grzmotnela i poslala w niebyt, a mi sie nic nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 No z miną jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi