cybernauta Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Banalne pytanie, a na dodatek najśmieszniejsze jest to że pół roku temu gdy niezobowiązująco sobie pogrywałem w Reuniona wiedziałem jak to zrobić (mam nawet gdzieś jakiś 1 kompleks fabryczny) a teraz ta wiedza jakoś uleciała Tak więc postawiłem destylarnię i kupiłem dwa transportowce (odpowiednio po jednym do dostarczania pszenicy i ogniw). Tylko, że nie mogę sobie przypomnieć gdzie się tym statkom wydaje odpowiednie dyspozycje czyli polecenie, by dowoziły własciwe surowce? Oczywiście przejrzałem forumowy FAQ, szukajkę, instrukcję oraz pogrzebałem w opcjach dostępnych komend statków oraz stacji i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Odpowiedź jest w instrukcji. Poszukaj tam, na takie pytanie, nie udziela się odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Strona 58 coś o tym mówi, tyle że ja na swych transportowcach nie mam żadnego polecenia typu "wskaż bazę macierzystą".Szukałem w zakładce nawigacyjnej, handlowej no i pozostałych.Nie wiem, trzeba do niej zadokować najpierw? Może dać polecenie "zostań tam"?Czy może z pozycji bazy należy wybrać statki?? Popróbuję jeszcze trochę, może coś wykombinuję. ==== EDIT ====A jest coś jeszcze na 55 str, zaraz sprawdzę.==== EDIT 2 ====No tak, okazało się że nie zauważyłem odpowiedniej komendy, a sprawdzałem kilka razy wszyskie menusy Już jest okay i statki zostały przydzielone do destylarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Spoilerkażdemu statku możesz przydzielić Bazęz konsoli poleceń, w sekcji Konfiguracja, ostatnia opcja to Baza: - tam wybierasz "port macierzysty"EDITYacek specjalnie tego nie podawał - by LeWaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi