Adrian_Wir Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 No to kilka plików, które mam, wrzucam.Spolszczenie do XTM jest w wersji 0,75.jdk - JumpDrive KitPozostałe mody raczej powinny być jasne Do tego mam też pełną wersję XTM 0.75 i mody: Combat Mod MKII i MilitaryHUD MKII - oba do XTM. Niestety, CMOD i XTM ma więcej niż 2MB BSE.zip SCS.zip SectorTakeover.zip 120k_draw_XTM.zip asteroid.relocator_PL.zip Bankkonto_2_2_0.zip jdk1.5_PL.zip NividiumMines-V1.00-28.11.2006.zip RemoveRocks-1.03.zip bonusPack_PL.zip XTM_PL.zip staty+kalkulator.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimo2005 Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 W dniu 22.01.2018 o 21:43, Adrian_Wir napisał:No to kilka plików, które mam, wrzucam.Spolszczenie do XTM jest w wersji 0,75.jdk - JumpDrive KitPozostałe mody raczej powinny być jasne Do tego mam też pełną wersję XTM 0.75 i mody: Combat Mod MKII i MilitaryHUD MKII - oba do XTM. Niestety, CMOD i XTM ma więcej niż 2MB Dziękii, o paanieee, składam Ci dziękii... Zaraz wypróbuję.A już straciłem nadzieję i chciałem grać w english. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nath Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Witam, też wróciłem do starego i mega dobrego X3: Reunion i chciałem podziękować za linki bo praktycznie nigdzie nie da się ich znaleźć już, dzięki wielkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Zacna wrzutka, parę osób o to pytało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scypa9021 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Dzięki, uczę młodego grać w stare gry, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts