Adrian_Wir Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 No to kilka plików, które mam, wrzucam.Spolszczenie do XTM jest w wersji 0,75.jdk - JumpDrive KitPozostałe mody raczej powinny być jasne Do tego mam też pełną wersję XTM 0.75 i mody: Combat Mod MKII i MilitaryHUD MKII - oba do XTM. Niestety, CMOD i XTM ma więcej niż 2MB BSE.zip SCS.zip SectorTakeover.zip 120k_draw_XTM.zip asteroid.relocator_PL.zip Bankkonto_2_2_0.zip jdk1.5_PL.zip NividiumMines-V1.00-28.11.2006.zip RemoveRocks-1.03.zip bonusPack_PL.zip XTM_PL.zip staty+kalkulator.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimo2005 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 W dniu 22.01.2018 o 21:43, Adrian_Wir napisał:No to kilka plików, które mam, wrzucam.Spolszczenie do XTM jest w wersji 0,75.jdk - JumpDrive KitPozostałe mody raczej powinny być jasne Do tego mam też pełną wersję XTM 0.75 i mody: Combat Mod MKII i MilitaryHUD MKII - oba do XTM. Niestety, CMOD i XTM ma więcej niż 2MB Dziękii, o paanieee, składam Ci dziękii... Zaraz wypróbuję.A już straciłem nadzieję i chciałem grać w english. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nath Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam, też wróciłem do starego i mega dobrego X3: Reunion i chciałem podziękować za linki bo praktycznie nigdzie nie da się ich znaleźć już, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Zacna wrzutka, parę osób o to pytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scypa9021 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dzięki, uczę młodego grać w stare gry, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi