Sorkvild Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Rozpoczynajac gre mialem jej okolo 6000. Troszke pohandlowalem z teladianami i przesnioslem sie do Hatikvah's Faith, gdzie atakowalem swym superszybkim sokolem powolne boronskie frachtowce, po czym zbieralem lup swoim transportowcem. Oczywiscie musialem zlikwidowac kilku natretnych kupcow, ktorzy nie chcieli sie poddac i wciaz mnie atakowali. Potm udalem sie do sektorow argonskich by sprzedac lup i zdezelowane statki, ktore udalo mnie sie przejac.Nastepnie ssprawdzam swoja reputacje, a tu bum! Z 6000 zrobilo sie 250! Nie rozumiem czym sobie zasluzylem na taka kare, robilem przeciez to co kazdy pirat powinien. Rowniez nie zniszczylem zadnego pirackiego statku.Sprawa druga. Po zmuszeniu boronskiego frachtowca do porzucenia towaru, postanowilem troche przetrzepac mu skore posylajac kilka salw w jego kierunku. Po jakims czasie ten statek z Boroni handlarz bronia zmienil tag na Piraci handlarz bronia. Z0nk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Masz może zainstalowany skrypt Gildii Pirackiej? Takie zmiany tagów obserwowałem chyba jak miałem ten skrypt. Choć bez tego skryptu chyba też, ale nie jestem pewny. Też byłem zdziwiony jak nagle Arg. Nova zmieniała się w Pir. Nova, a po skończeniu ataku na statek/stację znów była Arg. Nova. Niezły kamuflarz A co do reputacji u piratów, nigdy się tym nie przejmowałem, ważne aby można było zadokować do Habitatu i sprzedać GW i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nie, nie mam zainstalowanej gildii za wyjatkiem gildii Yaki. Nie chce zeby reputacja spadla ponizej zera co w efekcie zakonczylo by przyjazn z piratami.Jak mialem repki 6000 to rowniez nie moglem dokowac do niektorych stacji w sektorach pirackich, od poczaku gry poobrazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 daj gildie jakie masz albo skrypty jakie masz zainstalowane no i wersje gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Advanced Mineral Scanner :: A dJ :: No :: 1.31 :: 09/12/2006 Anarkis Carrier Commands :: Anarkis Federation :: Yes :: 1.41 :: 04/11/2006 Autotrader Sector Lock :: halo :: Yes :: 1.0 :: 30/05/2007 BBS Extras :: Cycrow :: Yes :: 1.61 :: 04/12/2006 BBS Offers :: LV :: Yes :: 1.3 :: 29/04/2006 Bail Signal Extension :: voxol/xfir01 :: Yes :: 2.1 :: 18/08/2007 Cargo Delivery Service :: Klaatu :: Yes :: 1.04 :: 30/06/2006 Group Targeting System :: Anarkis Federation :: Yes :: 1.01 :: 12/10/2006 Local Trader plugin :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.2 :: 17/11/2007 Merchants Guild :: Cycrow :: Yes :: 1.50 :: 11/03/2007 Nividium Mines :: Cycrow :: Yes :: 1.00 :: 28/11/2006 OOS Reward :: Nemeo :: Yes :: 0.9 :: 26/11/2007 Salvage Claim Software :: Cycrow :: Yes :: 1.05 :: 29/06/2006 Salvage Extension Commands :: Voxol :: Yes :: 1.2 :: 02/07/2007 Satalite Early Warning Network :: Cycrow :: Yes :: 1.10 :: 26/11/2006 SatelliteDeploy :: Bhruic :: Yes :: 1.12 :: 18/01/2006 Sector Takeover :: Acrh2, DesertEagle and nirwin :: Yes :: 2.4.3 :: 20/04/2007 Spacefly Hunting Software :: Cycrow :: Yes :: 1.01 :: 15/05/2006 Station Trader Camper :: Cycrow :: Yes :: 1.00 :: 11/09/2006 Trading Distribution Network :: Cycrow :: Yes :: 1.01 :: 04/10/2006 Turret OnOff Hotkey :: Klyith :: Yes :: 1.0 :: 17/03/2007 Universe Explorers :: Fallen :: Yes :: 1.0.1 :: 16/04/2008 Weapons Dealer :: xxBlueDragonxx :: Yes :: 2.01 :: 20/10/2007 Xai Corporation Group Combat Commands (GCC) :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.1 :: 02/04/2007 Xai Corporation Group Combat Hotkeys (GHK) :: Dr Xavia :: Yes :: X3.2.3 :: 02/04/2007 Xai Corporation Group Management System (GMS) :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.8 :: 02/04/2007 Xai Corporation Jump to Target (JTT) :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.0 :: 02/04/2007 Xai Corporation Navigation Override System (NOS) :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.3 :: 02/04/2007 XaiCorp. Launch Drone Hotkey :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.01 :: 02/04/2007 XaiCorp. Scout for Enemies :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.0 :: 02/04/2007 XaiCorp. Turret Commands Plugin :: Dr Xavia :: Yes :: X3.0.2 :: 02/04/2007 XaiCorp. WayPoint Command :: Dr Xavia :: Yes :: X3.1.1 :: 02/04/2007 Yaki Armada :: Anarkis Federation :: Yes :: 1.09 :: 05/09/2007Prosze bardzo, oto wszytko co mam. Zadnych dodatkowych statkow.edit: gra jak w podpisie + obowiazkowy BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lastverb Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 gildia yaki nie jest przypadkiem + do gildii piratow? nawet w opisie gildii piratow jest ze habitaty wysylaja swoich handlarzy w celach zarobkowych podszywajacych sie pod kupcow innych ras, mozliwe ze gildia yaki takze posiada ten skryptja posiadajac gildie najemnikow i majac bronic jakies rasy przed yaki zniszczylem sobie reputacje u piratow i yaki, czego nie zauwazylem przy niszczeniu yaki tego skryptu, mozliwe ze to takze ten skrypt o0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Tez mnie sie wydaje ze to ten skrypt gildii yaki spowodowal taki spadek, no ale coz trzeba bylo wyprobowac. W kazdym badz razie nie polecam skryptu Yaki, bo nie jest on kompatybilny z XTM. Pisalem tez rowniez o tym w dziale skrypty i mody.OK. To moze ktos mi poleci jakis skrypt-cheat, ktory pozwala podniesc reputacje ? Pytanie drugie, jak udobruchac poobrazane fabryki w glebi sektorow pirackich ?PS. LeWaR. po co ci byla ta lista ? Pewnie chciales sobie "odgapic" skrypty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Listę też mam podobnej długości. Yaki latają wężykiem, o czym pisałem gdzie indziej, ale Yaki Armada sie sprawdza. Być może Piraci nie lubią się z jakąś rasą u której masz wysoką reputację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 CytatListę też mam podobnej długości. Yaki latają wężykiem, o czym pisałem gdzie indziej, ale Yaki Armada sie sprawdza. Być może Piraci nie lubią się z jakąś rasą u której masz wysoką reputację.To moze byc wytlumaczenie, choc nie jestem pewien czy to aby tak dzialalo. Zrobilem darowizne na argonow 400 tys Cr bo by u nich swobodnie latac w sektorze.A podzielisz sie swoja lista rowniez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zapraszam tu - http://www.mamuthq.net.pl/forum_temat_109_skrypty-do-x3.html#post112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Zobacz jeszcze na ten skrypt. Nigdy go nie instalowałem i nie wiem jak zadziała.Friendly Pitrates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Znam to lecz sie nie skusze bo ktorys ze skryptow jakie mam zainstalowane koliduje z tym co proponujesz. Tak a propos, czy LV cheats mozna podnosic reputacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nie wiem, nigdy nie miałem. Ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Można, cheat to cheat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Sork, nie ruszaj tego gówna. Twardy bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Na thexuniverse pisza, ze statki pirackie pojawiaja sie w stoczniach wraz ze wzrostem reputacji. Mam obecnie specjaliste, a w stoczni wciaz to samo za wyjatkiem tego ze doszedl kajman i sep. Wiec jaka ranga potrzebna jest na Kee czy Karaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Ja mam Generała, Kea jest co najmniej od dwóch stopni, więc pewnie potrzeba Kapitana lub Komandora. Do boju Specjalisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Aco trzeba robić żeby podnieść sobie repke u piratów? Trochę narozrabiałem i mam u nich -128 tys, a potrzebuje minimum 1000 na plusie żeby wstąpić do gildii pirackiej. Próbowałem rozwalać paradianów, boronów itp. w ich sektorach, ale od tego repka nie skoczyła ani o punkcik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ciezko sie u nich reputacje podnosi. Sporadycznie trafiaja sie w bazach pirackich odpowiednie misje np zniszczenie M6, to moze pomoc reputacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Trafiłem na taką misję, ale oni mają mnie za kapusia ] . A zdażają się prośby o "dofinansowanie" habitatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie ma misji finansowania piratow. Jedyne opcje poprawy to misje, handel oraz niszczenie wrogich statkow w ich przestrzeni, tego ost. nie jestem do konca pewien. Ewentualnie pobaw sie ze skryptem Pirate Guild, tam podnoszenie reputacje idzie latwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Skrypt Pireta Guild mam i potrtzebuje podnieśc repkę do minimum + 1000 żeby do niej wstąpić. Ale różnicy w podbijaniu raczej nie ma. Próbowałem handlować z nimi, ale w ten sposób do euro 2012 się nie wyrobie . Niszczenie statków niestety nic nie daje. Skrypt nawet pyta się czy zmienić repke u piratów przy odpalaniu. Wolałem podnieść ją osobiście no ale trudno . I tak będę musiał podnośić rangę, jak już będę w gildii, żeby otrzymać wymarzoną nagrodę, więc wiele nie tracę . Dzięki za pomoc Sork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Na twoim miejscu bym wrzucil sobie skrypt LV cheats i tam jesli sie nie mysle jest tez komenda dopodnoszenia reputacji u ras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi