Riess Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Smutne wieści w cieniu gigantycznego sukcesu Rogue One - Carrie Fisher która kilka dni temu przeszła zawał serca odeszła od nas.Planowałem założyć temat dla filmu, bo uważam że był to chyba najlepszy Star Wars od czasów oryginalnej trylogii, ale uznałem że ta wieść jest jednak ważniejsza.Z tego co widzę fani pocieszają się że zdjęcia do następnego filmu zostały już zakończone, zaś postęp technologiczny sprawił że martwych aktorów można na potrzeby filmu ożywić cyfrowo. Przykładem jest Paul Walker bądź nie żyjący od 20 lat Peter Cushing w Rogue One, nie jestem jednak pewien że to dobry trend. Kiedy się połapałem że Tarkina gra komputer, oglądając sceny z nim miałem wrażenie jakbym patrzył na jakiś cinematik z gry komputerowej... takiej która mieszała CGI z aktorami, jak C&C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi