Szynszyl Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 WitamMinęło już sporo czasu od wydania 4 części X-a i zastanawiam się jak wygląda ta produkcja pod względem bugów i ogólnie rozumianego gameplaya na dzień dzisiejszy. Czy nadal jest tak źle jak jeszcze nie dawno? Ogólnie wacham się miedzy najnowszym Elite który jak pamiętam jest podobny do serii X a właśnie Rebirthem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Wygląda... dobrze. Zacząłem swoją przygodę z X:Rebirth parę dni temu. Jest to ładna gra, ze świetną muzyką, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby po graniu wieczorem i zaśnieciu mieć sen w którym dalej poruszam się po świecie gry. Ale to też chyba kwestia sprzętu. Przy 27 calowym monitorze i jako taką kartą graficzną jest co podziwiać. Nie korzystam z samouczków, dobrze mi się odkrywa świat samemu, nawet jeśli ma to oznaczać spadek reputacji próbując ogarnąć klawiszologię. Gram na padzie z Xboxa360, i cieszę się że gra została dobrze zoptymalizowana pod kontroler. Nie wiem do czego się póki co przyczepić. Pomysł z autostradami jest fajny, nie wpadłbym na lepszy... Jest to moim zdaniem świetna gra; lubię strategie, oraz gry które mają w sobie to "coś",klimatyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradeus Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Witam po długiej nieobecności .Gram w Betę 4.00 od 2 tygodni. Nie mogę wyjść z podziwu , nie mogę odejść od komputera. Szkoda tylko że lata minęły zanim doprowadzono ten produkt do takiego stanu - tak powinna wyglądać gra na premierze. Pewnie że do czegoś tam można się przyczepić ale to szczegóły , ogólnie gra wymiata jak dla mnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 szkoda , że nie ma polskiej wersji, nie mówię o dialogach ale w napisach przynajmniej mogło by być. Jak ktoś ma spolszczenie to prosiłbym o info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Gdyby tłumaczenie powstało, info o tym byłoby tu.W sumie to ja mam, jakieś 50-60℅, Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMAciek Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Yacek a zamierzasz je dokończyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kammeleon Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Yacek a zamierzasz je może udostępnić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts