Vrozaksen Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dlaczego wszechświat X zapomniał o istnieniu północno zachodnich sektorów? W końcu w X3:Reunion tam właśnie spędzało się 60% gry... I dlaczego w dalszych częściach skupiamy się na zupełnie innymi sektorami, nie ma nawet żadnej wzmianki o tamtych rejonach, a według mnie były to jedne z najlepszych terenów do gry...Czy jest to jakoś uzasadnione?Wystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ekspansja. I w końcu ile można latać w tych samych sektorach, skoro w X3:R jak sam piszesz spędzało się w nich 60% czasu gry, to w nowej grze też chciałbyś latać pontych samych sektorach? To po co by ci była nową gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ale mógł być jakiś inteligenty przelot przez te sektory, jakaś misja chociaż żeby odwiedzić stare tereny, chociaż w sumie jak by pomyśleć to gramy innym bohaterem który w sumie nie ma pojęcia o tych systemachWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Kto zapomniał, ten zapomniał Może są to sektory spokojne i mało ekscytujące, ale dla prowadzenia działalności handlowej są wręcz idealne. Ostatnio gram sobie w X2 i moja działalność opiera się na osiach Kingdom End-Seizewell-Argon Prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ale w X2 nie masz sektorów dodanych przez X3, TC i AP, więc nie masz wyboru ☺Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Owszem jest wybór. Południe, środek i dziki wschód http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/28483854579114769/4E5136DF563DE0AE75D47D4D53FD5C06DD369B37/Jest dużo okazji na dobry handel oraz budowę stacji, tylko problem często jest z dotarciem tam. Sektory piratów, migrujący Xenoni. Napęd skokowy nie jest tak powszechny, a na dodatek sporo kosztuje. Podjęcie tam podróży to niemałe wyzwanie, aczkolwiek jak już się dotrze to jest co robić.Natomiast w takim XRM-AP, mapa wszechświata to "kula". Lecisz kilka sektorów na wschód od Argon P. i już jesteś w Ocean of Fantasy, podobnie jest z podróżami z południa na północ. Mnie się takie rozwiązanie zupełnie nie podoba, gdzie poprzecinano ścieżki, porobiono skróty i obejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Narobiliście mi smaka na X2 Z tego co pamiętam to najwięcej czasu spędzałem w okolicach Trinity Sanctum polując na pirackie statki.Co do skrótów w XRM- zgadzam się w 100%. Może to wygodne i pomaga gospodarce NPC, ale takie krańce wszechświata miały swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Skróty są też przydatne dla gracza, a raczej jego statków handlowych, można dzięki temu tworzyć nowe szlaki handlowe. To czy są one przydatne dla samego gracza, w sensie podróżowania nimi osobiście, to już inną sprawa. Ja ich nie używalem. Jak się ma napęd skokowy, to nie ma to znaczenia. Można więc korzystać z nich, albo i nie, a narzekania na to, że coś jest, choć nie ma wymogu używanie tego, to trochę nie fair wobec twórcy moda.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W dniu 24.01.2016 o 17:06, Prowler napisał:Narobiliście mi smaka na X2 Z tego co pamiętam to najwięcej czasu spędzałem w okolicach Trinity Sanctum polując na pirackie statki.Co do skrótów w XRM- zgadzam się w 100%. Może to wygodne i pomaga gospodarce NPC, ale takie krańce wszechświata miały swój urok.Serdecznie polecam., wyzwanie "Przeżyć X-Treme" cieszy jak dawniej Gra zestarzała się w dobrym stylu, zaskakująco dobrze wygląda na dużych ekranach i co ciekawe tła sektów wcale nie są tak "ziarniste" jak w X3. Szkoda, że Ego w późniejszych grach zrezygnowało z wielu "smaczków" jakie były w sektorach w X2. Niemniej jednak odkrywanie na nowo tego już nieco przykurzonego świata to sama przyjemność, na początku daje się we znaki hud starego typu i brak kursora, ale idzie się szybko przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi