Vrozaksen Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam, jakiś czas nie gram w X3 ale właśnie 5 minut temu zebrało mi się na lekkie wspomnienia, po prostu gra jest cudowna tylko, że staje się nudna gdy gra się samemu, lecz nie o to chodzi... Chciałem się dowiedzieć jaki prawidłowy tytuł ma utwór z Kingdom End, a na dodatek czy jest jeszcze jakiś sektor w którym on występuje? Takim dodatkowym pytaniem będzie czy każdy sektor ma unikalny utwór, bo mi się nie wydaje, a jak jest jakiś unikalny sektora który jako jedyny gra jakiś utwór to prosił bym o podanie nazwy takiegoż sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zasada jedno pytanie jeden temat. Multi tematy z wieloma pytaniami są zamykane.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Część sektorów ma te samą muzykę w tle, część ma unikatową. Wszystkie utwory są uatorstwa Alksea Zakharowa. Tu lista utworów i sektorów http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=257804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bardzo dziękuje Wystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak dotąd w grze jest po jednym utworze na kilka sektorów. Z ciekawostek dodam, że mod Litcube wniósł to, że teraz każdy sektor ma swój własny soundtrack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie do końca prawda, proszę zerknij do linku, który podalem.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi