Gość Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam,Po dłuższym czasie postanowiłem znowu pograć, tylko że pojawił się problem taki, że nie mogę nigdzie namierzyć do pobrania NPC Bailing Addon ani bibliotek do niego (JSON parser library.). Linki na forum ego wygasły. W googlach nawet po jakichś chińskich stronach grzebałem, ale też przekierowują do forum ego ,W związku z tym miałbym prośbę, jeśli ktoś je posiada i nie będzie to problemem, o wrzucenie plików na serwer, aby można je było pobrać. Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pięć minut szukania i zobacz do ostatniego postu w tym temacie: http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/W podlinkowanej tam stronie powinieneś znaleźć to co potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Faktycznie nie dotarłem wczoraj do tego tematu, skupiałem się na konkretnej nazwie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi