Jump to content

Uwaga na patch 4.0

glouver
 Share

Recommended Posts

Z największych zmian to chyba napęd skokowy, SETA i coś na wzór komputera do misji- z jednego menu można wybierać wszystkie dostępne w danym rejonie misje. Poza tym nowy rodzaj misji (hackowanie stacji) i statków. Tyle pamiętam z ważniejszych spraw, plus cała masa mniejszych dodatków i poprawek.

Czekam na oficjalnego patcha i wracam do Rebirth, tym razem pewnie na dłużej 😀

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Można latać więcej niż jednym statkiem, jak w poprzednich grach?

Jest podobno napęd skokowy, rozmontowano więc te bezsensowne autostrady?

Zmniejszono rozmiar stacji, zajmujących pół zony, wokół których można latać jak much wokół g....?

Tapalniete z tapatalka

Napędu skokowego nie ma, narazie przynajmniej ale wypadją części do jump driva więc może będzie . Seta jest . Latać innymi statkami nie można ale w sumie można - bo jak zadokujesz do niszczyciela to jakbyś nim latał (tylko że wydajesz rozkazy a nie sterujesz statkiem ) no i są różne kokpity do Albion Skunka .

EDIT : Nie wiem jaki był kiedyś rozmiar stacji , poprzednio grałem 15 min tylko w ver. 1.00 . Stacje są duże tak że chyba rozmiaru nie zmienili.

Pogubiłem się w Steamie z tymi zestawami. Sprawdzam cenowo czy chce mi się wydać kasę na X Rebirth i nie bardzo wiem co podliczyć żeby kupić XR ze wszystkimi patchami ale bez x3 i innych

Mamy tam:

Kup X Rebirth

39,99€

Kup X Rebirth CE Edition

54,99€

Kup X Rebirth: The Teladi Outpost Bundle

Zestaw 2 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost

49,99€

Kup Egosoft Collection

Zestaw 8 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost, X2: The Threat, X3: Albion Prelude, X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X: Beyond the Frontier, X: Tension

69,99€

Kup X Rebirth Collector's Edition Upgrade

14,99€

Zawartość do pobrania dla tej gry

9,99€

X Rebirth: The Teladi Outpost 9,99€

X Rebirth: Home of Light 9,99€-20% = 7,99€

17,98€

W dniu 23.02.2016 o 23:13, housik napisał:

Pogubiłem się w Steamie z tymi zestawami. Sprawdzam cenowo czy chce mi się wydać kasę na X Rebirth i nie bardzo wiem co podliczyć żeby kupić XR ze wszystkimi patchami ale bez x3 i innych

Mamy tam:

Kup X Rebirth

39,99€

Kup X Rebirth CE Edition

54,99€

Kup X Rebirth: The Teladi Outpost Bundle

Zestaw 2 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost

49,99€

Kup Egosoft Collection

Zestaw 8 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost, X2: The Threat, X3: Albion Prelude, X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X: Beyond the Frontier, X: Tension

69,99€

Kup X Rebirth Collector's Edition Upgrade

14,99€

Zawartość do pobrania dla tej gry

9,99€

X Rebirth: The Teladi Outpost 9,99€

X Rebirth: Home of Light 9,99€-20% = 7,99€

17,98€

Porozglądaj się po sklepach albo poczekaj na promocję na steam. Może teraz przy okazji patcha 4.0 trochę obniżą cenę.

Jakiś czas temu w Biedrze kupiłem Rebirth za bodajże 10zł. Takich okazji teraz już pewnie nie będzie, ale myślę że i tak gdzieś dostaniesz za 1/3-1/4 steamowej ceny.