glouver Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jeśli ktoś gra jak ja to nowy patch wniesie wiele zmian i poprawek w kodzie i może wam zniszczyć zapisy gry jeśli stosujecie mody.Nowy patch wyjdzie za dwa do trzech tygodni.. Najlepiej wyłączyć aktualizację steam i poczekać na moderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0218 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A jeżeli nie gram? Wniesie coś ciekawego nowego lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Z największych zmian to chyba napęd skokowy, SETA i coś na wzór komputera do misji- z jednego menu można wybierać wszystkie dostępne w danym rejonie misje. Poza tym nowy rodzaj misji (hackowanie stacji) i statków. Tyle pamiętam z ważniejszych spraw, plus cała masa mniejszych dodatków i poprawek.Czekam na oficjalnego patcha i wracam do Rebirth, tym razem pewnie na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 gdyby gra ukazała się z tymi "ficzerami" na samym początku to takiej strasznej lipy by chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pewnie i tak by była. Koncepcja i główne założenia się nie zmieniły. To dalej nie nie jest X4, a ludzie tego oczekiwali i oczekują nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 I dlatego jak wyjdzie x4 to kupie , ale nie przed premierą nie dam się nabrać , Liczyłem na nowe Elite, ale nie spełniło moich oczekiwań, zbyt długo siedziałem w x3 ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0218 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Dokładnie. Elite też zawiadlo, aczkolwiek niektorzy chetnie w to graja. Teraz trzeba czekac na Satr Citizen i no mans sky. A moze cos jeszcze nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 W dniu 6.12.2015 o 13:24, Prowler napisał: To dalej nie nie jest X4, a ludzie tego oczekiwali i oczekują nadal.A czego brakuje by tym była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Hmm? Możliwości zmiany statku?Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tylko tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Nie, nie tylko, ale to był przykład, że czegoś nadal brak.Tak przy okazji, to podziękowania za ten temat i ostrzeżenie przed patchem 4.0, będę go unikał.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cóż, nie ma za co xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Gram w betę 4.00 , Tak powinna wyglądać gra na premierze . I jest wreszcie mój upragniony widok za pomocą myszy w kabinie (mouse free look) - można się wczuć że naprawdę siedzi się za sterami statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Można latać więcej niż jednym statkiem, jak w poprzednich grach?Jest podobno napęd skokowy, rozmontowano więc te bezsensowne autostrady?Zmniejszono rozmiar stacji, zajmujących pół zony, wokół których można latać jak much wokół g....?Tapalniete z tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Napędu skokowego nie ma, narazie przynajmniej ale wypadją części do jump driva więc może będzie . Seta jest . Latać innymi statkami nie można ale w sumie można - bo jak zadokujesz do niszczyciela to jakbyś nim latał (tylko że wydajesz rozkazy a nie sterujesz statkiem ) no i są różne kokpity do Albion Skunka .EDIT : Nie wiem jaki był kiedyś rozmiar stacji , poprzednio grałem 15 min tylko w ver. 1.00 . Stacje są duże tak że chyba rozmiaru nie zmienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Więc dla mnie to nadal nie jest gra, w która chciałbym grać.PS. Zmiany kokpitow dodał patch 3.0, bawilem się tym ponad rok temu przy becie 3.0. Ale nie jest to to samo co zmiana statku.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Z informacji podanych na FB Egosoftu wynika, ze oficjalny patch 4.0 i dodatek Home of Light mają wyjść za 3 dni, 25 lutego. Można powoli zacząć ostrzyć zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Pogubiłem się w Steamie z tymi zestawami. Sprawdzam cenowo czy chce mi się wydać kasę na X Rebirth i nie bardzo wiem co podliczyć żeby kupić XR ze wszystkimi patchami ale bez x3 i innychMamy tam:Kup X Rebirth39,99€Kup X Rebirth CE Edition54,99€Kup X Rebirth: The Teladi Outpost BundleZestaw 2 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost49,99€Kup Egosoft CollectionZestaw 8 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost, X2: The Threat, X3: Albion Prelude, X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X: Beyond the Frontier, X: Tension69,99€Kup X Rebirth Collector's Edition Upgrade14,99€Zawartość do pobrania dla tej gry9,99€X Rebirth: The Teladi Outpost 9,99€X Rebirth: Home of Light 9,99€-20% = 7,99€17,98€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Patche są darmowe. Na początek kup samego X Rebirth, aktualizacja do najnowszego patcha sama się zrobi. Jak spodoba ci się gra to będziesz mógł sobie dokupić DLC Teladi Outpost i DLC Home od Light.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W dniu 23.02.2016 o 23:13, housik napisał:Pogubiłem się w Steamie z tymi zestawami. Sprawdzam cenowo czy chce mi się wydać kasę na X Rebirth i nie bardzo wiem co podliczyć żeby kupić XR ze wszystkimi patchami ale bez x3 i innychMamy tam:Kup X Rebirth39,99€Kup X Rebirth CE Edition54,99€Kup X Rebirth: The Teladi Outpost BundleZestaw 2 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost49,99€Kup Egosoft CollectionZestaw 8 produktów: X Rebirth, X Rebirth: The Teladi Outpost, X2: The Threat, X3: Albion Prelude, X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X: Beyond the Frontier, X: Tension69,99€Kup X Rebirth Collector's Edition Upgrade14,99€Zawartość do pobrania dla tej gry9,99€X Rebirth: The Teladi Outpost 9,99€X Rebirth: Home of Light 9,99€-20% = 7,99€17,98€Porozglądaj się po sklepach albo poczekaj na promocję na steam. Może teraz przy okazji patcha 4.0 trochę obniżą cenę.Jakiś czas temu w Biedrze kupiłem Rebirth za bodajże 10zł. Takich okazji teraz już pewnie nie będzie, ale myślę że i tak gdzieś dostaniesz za 1/3-1/4 steamowej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi