gazownik Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie chcąc zaśmiecać FAQ i nie chcąc przypadkiem przeczytać coś za dużo mam jedno pytanie. Otóż grając na profilu Skromny Kupiec dostałem wezwanie do sektora m148 czy to początek głównej linii fabularnej?Podobno ta jest dostępna tylko na jednym profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Tak. Główna fabuła dostępna jest na jednym profilu (Argon Peacekeeper) od razu na starcie gry. Na pozostałych profilach postaci Wspólnoty, po spełnieniu odpowiednich warunków (wysoka reputacja u Argonów). Na profilu Terran Commander jest niedostępna. Pisalem o tym kilka razy, natomiast opisu fabuł AP w FAQ nie ma.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazownik Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 W dniu 9.10.2015 o 17:55, Yacek napisał:Tak.Główna fabuła dostępna jest na jednym profilu (Argon Peacekeeper) od razu na starcie gry. Na pozostałych profilach postaci Wspólnoty, po spełnieniu odpowiednich warunków (wysoka reputacja u Argonów). Na profilu Terran Commander jest niedostępna. Pisalem o tym kilka razy, natomiast opisu fabuł AP w FAQ nie ma.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia.Dzięki, zapewne pisałeś ale nie chciałem za dużo przczytać....Różne rzeczy ludzie piszą....I rozumiem, ze dostep do wojny również jest po odwiedzinachw sektorze m148? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi