Lenarcik98 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzień dobry !Jest to mój pierwszy post na forum (nie ogólnie ale hasła zapomniałem ) i postawiłem wrócić do X3 TC. Miałem przegrane trochę w podstawkę potem na modach. Jakieś pojecie mam o grze .I chciałem wgrać sobie trochę modów tak aby gra starczyła mi na dłuuuugo (celuję w 70 h tak aby uzbierać kasę na jakieś inne gry ) i teraz tak :1.XRM czy X-tented ? Który daje więcej frajdy ? (XRM pamiętam z roku 2012-13)2.Złomiarstwo to npc baling addon i SCS ? czy coś jeszcze ?3.I teraz brakuje mi modów w zakresie usprawnienia walki (zarządzanie) oraz budowy (planuje postawić jakąś nie dużą bazę dal mojej floty -w końcu trzeba gdzieś odpoczywać ).Są jakieś mody godne polecenia które przedłożyły by rozgrywkę ?I jak zwykle zły dział .... przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Oba mody są dobre, z tym że XTC dzieje się na innej mapie. Grając w którykolwiek z tych modów nie potrzeba dodawać, żadnych skryptów. Same w sobie dają już sporo frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 1. http://xudb.pl/topic/2362-xrm-czy-xtc/2. Jeśli SCS Suite to wystarczy.3. Link w moim podpisie "Używane skrypty i mody" zapoznaje się z całym tamtym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi