Vrozaksen Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam, szukam jakichś ciekawych skryptów (ew. Modów), które uczyniły by rozgrywkę trochę szybszą, a mianowicie tona wrogów! Xenoni Kha'ka Piraci i oczywiście zacieklejsze wojny ras! Robię temat ponieważ mam nowy komputer a na starym nie wiem jakie były skrypty, a jak już bym miał sprawdzić to niestety ale był format Także proszę o swoje opinie, propozycje itp.DobranocWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zobacz do mojego podpisu i kliknij na "Używane skrypty i mody". Zapoznaje się z pierwszą sekcja " Skrypty używane obecnie", oraz z rodzajem gry opisanym powyżej tej sekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Przetestuj sobie Improved Races 2.0. Sprawdzone, kompatybilne z AP, spora konfiguracja i ogółem dobra zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi