40stopni Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Cześć. Zaczynam pogrywac w x3 reunion. Przeszukałem troche forum zarejestrowalem sie tu i tam no i bede walczyl zobacze czy mi sie uda. Mam male pytanie moze masz czas zeby mi odpowiedziec. Pierwsza misja lece statkie potem wrzucaja mnie na dzialko wyapkowuje ladunek na planecie i lece miedzy budynkami no wale do tych piratow juz 10 raz. Nie wiem zawsze konczy sie the end`em. Do czego tam trzeba strzelac? Wszystkich piratów tam między budynkami trzeba zabić? Strasznie tam trzesie! Moze tam cos trzeba zrobic czego ja nie widze. Prosze o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Musisz tylko strzelać do piratów. To nie takie trudne jak się wydaje. Aczkolwiek dziwi mnie Twój problem bo to jedna z najprostrzych misji w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balrog55 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Dokładnie, jak pisze AzakalJa również miałem problemy z tą misją, szczególnie ze względu na lagi.Po wymianie pamięci i karty graficznej przeszedlem tą misję z łatwościa, wystarczy tylko zestrzelic okresloną liczbę piratów - i to wystarczy, choc nie wiem dokladnie , ilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts