Frwast Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ma ktoś jakieś pomysły jak wyrobić sobie reputacje u Kha'ak? Z czystej ciekawości chciałbym spróbować pograć sobie tą rasą ale co tylko próbuje wlecieć do ich sektora natrafiam na silne blokady, a raczej w głębi ich terytorium nie spotkam piratów których będę mógł przerobić na reputacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Reputacja u Xenonów i Kha'ak jest zablokowana na najniższym poziomie i nie można tego zmienić. Wyjątkiem są tylko specjalne profile startowe, na których rozpoczynamy grę jako xenon lub Kha'ak. Mod TOTT dodaje chyba że dwa profile startowe xenonow. O profilu Kha'ak też gdzieś czytałem, ale było to dawno i nie pamiętam, pozostaje ci szukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frwast Posted September 6, 2015 Author Share Posted September 6, 2015 Szkoda myślałem że jak w encyklopedii napisali też reputacje plusowe np. nikt to się da z nimi zawrzeć sojusz. A co do ich statków to czy jest jakiś dobry sposób by je przejąć, bo jak próbuje przejąć ich fregate to mój M2 nie wytrzymuje kilku sekund, osłabiam tarcze - wysyłam kapsuły abordażowe i wybucham, 8GJ w kilka sekund! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts