Vrozaksen Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 WitamDziś postanowiłem pobrać sobie Litcube's Universe, po zainstalowaniu odnalazłem wszystkie pliki xml które mają zakończenie 44 a brakuje ich odpowiedników 48, czyli pliki językowe LU. Zabrałem się trochę za nie ale niestety mój angielski jest na dość niskim poziomie i potrafię poprawnie przetłumaczyć tylko proste zdania.Jeśli ktoś by chciał pomóc to proszę o kontakt.Czy spolszczenia mogą zawierać polskie znaki?Status plików 44 ==> 488311-L04X - 100% - Asteroid Destruct Debris8378-L04X - 100% - UI Color - TrixX Malachite8379-L04X - 98% - Menedżer Startu i Ustawienia - Xentic (ja) - Nie tłumaczyłem ustawień pada Xbox8380-L04X - 0% - Konsola Poleceń - pshemozz8383-L04X - 3% - Serce Moda - 2200 linijek8384-L04X - 100% - Korporacja Phanon - Yacek8385-L04X - 100% - Revelation - Yacek8386-L04X - 100% - Broadcomp. objectsWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jakby co - jestem chętny, aczkolwiek przez mój brak czasu może to sporo potrwać.Mogę machnąć to, czego jestem pewny, zostawiając to, czego nie będę z powodu braku wiedzy o kontekście (bo sam jeszcze AP a tym bardziej LU nie mam).Konsolę poleceń na przykład dla próby mógłbym przygarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobrze zaraz wrzuce plik na dysk google i dam ci link na pwWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycu Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mogę w wolnym czasie potłumaczyć to i owo.Pytanie czy nie warto wykorzystać GITa lub innego systemu kontroli wersji do pracy nad tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Skrypt korporacji Phanom był juz dawno temu przetłumaczony, gdy istniał jeszcze jako pojedynczy skrypt. Wystarczyło pobrać jego tłumaczenie z Mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Yacek właśnie robię sobie XRM na postawie Twoich skryptów i znalazłem ten plik dziękiWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dzięki że tłumaczycie z przyjemnością zagram po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To chciał by ktoś przygarnąć może ten plik z "sercem" moda?Wystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dziś wybywam na kilka dni, ale jak wrócę i do tego czasu nie znajdziecie chętnego to mogę przy tym trochę podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam, właśnie instaluję po przerwie X3 AP. Czy w sprawie spolszczenia do LU coś się dzieje, czy umarło? Chciałem wypróbować bo zawsze grałem w XRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Co do spolszczenia to wystarczy spolszczenie do skryptów Revelations, Phanom Corporations, bo tłumaczenie wszystkich poleceń statku itd jest bez sensu, a ja sam nie wiem jak je wyciągnąć na przykład z XRM, jest jeszcze plik tekstowy z samego Litcube ale 3000 znaków ponad jest nie dla jednej osobyWystukane z OnePlus OnePS. Te spolszczenia są na mamucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
housik Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 W instrukcji do LU coś pisało o przełączeniu na angielską wersję, czy mogę pozostać przy polskiej instalce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Można wystarczy pli z zakończeniem 44 skopiować i zmienić na 48 żeby nie było readtextówWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wystarczy. Jest to opisane w FAQ w temacie o pozbyciu się readtextów.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi