Yogson Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cześć,Ostatnio wpadłem na pomysł aby wrócić do serii X, w związku z czym wyposażyłem się w wersję steam Albion Prelude. Niestety praktycznie wszystko zapomniałem, i swój wielki "come back" chciałbym rozpocząć od lektury instrukcji ....... i tu niestety pojawia się problem. Na steamie jest tylko wersja eng manuala, próbowałem znaleźć info na temat wersji pl, u wójka google i na forum egosoftu, ale nic nie znalazłem.Pamiętam, że w wersjach box były instrukcje na dvd, czy wiecie skąd mogę dorwać polską wersję do Albion Prelude ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie ma instrukcji po polsku w wersji .PDF oficjalnie dostępnej. Masz TC, skorzystać z instrukcji z TC, tak wielu znaczących zmian miedzy TC a AP znów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wersja BOX nie została wydana w PL, więc o instrukcji w pl zapomnij - chyba że jakimś cudem zagraniczne wydania takową na płycie mają (chociaż z tego, co pamiętam to TC te miało polskie pliki przed premierą na dvd) - zapytaj niemców, jakie pdf'y mają na dyskach, ale ja bym na wiele nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi