ajek25 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 WitamJestem w misji: porozmawiaj z Fjuny t`Scct, leć do sektor Kha`ak 931, zniszcz statki rasy Kha`ak. No i tak niszcze te statki już bardzo długo. Mam nabite już 20 MLN kredytów i nie widać końca tej misji. Moja ranga bojowa Kontradmirał, Operacja Osteteczna Furia: Podporucznik (i ta stoi w miejscu). Wersja gry 3.2, Czysta gra. Zgóry dzięki za pomoc.Edit:Wyskoczyłem z tego sektora (25 MLN poszło sie... poczekałem chwile i przyszła misja żeby zniszczyć wszystkie statki Kha'ak w sektorze Nathan's Voyage, zaliczone! Nie wiem co to był za błąd. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Hm, może podobny przypadek miałem z jedną z pierwszych misji, kiedy w sektorze khaak miałem odzyskać coś, co tam wcześniej coś zgubił - zebrałem ale misji mi zaliczyć nie chciało. Wyskoczyłem z tego sektora, wskoczyłem, do zebrania pojawiło się na nowo, zebrałem, zaliczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi