PsYcHo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam, mam problem z trybem dead is dead. Jakiś czas temu zmieniłem system z windows xp na windows 7 i postanowiłem zainstalować sobie na nowo x3. Wszystko ładnie pięknie się zainstalowało i uruchomiłem. chciałem rozpocząć nową grę w trybie DID ale ten tryb jakimś trafem wyparował. Czy ktoś się kiedyś z tym spotkał i wie jak rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Grasz na Steamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsYcHo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 W takim razie, po instalacji nowego systemu straciłeś zapis w rejestrze o twoich dokonaniach w poprzednich grach. Aby na powrót odblokować dostęp do opcji startowych musisz osiągnąć odpowiednia do ich odblokowania reputację bojową i/lub handlową. Możesz tez odblokować opcje startowe poprzez edycje rejestru, opis znajdziesz w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsYcHo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 OK dzięki za pomoc.Edit: w którym konkretnie faq?Edit2: Dobra znalazłemEdit3: Zrobiłem tak jak jest w FAQ ale trybu DID dalej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi